۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۹
کد خبر: 82156449
T T
۰ نفر
تاكيد سفرهاي دوستي بر تلاش بمنظور مديريت دور ريز مواد غذايي

گرگان - ايرنا- مدير كمپين سفره هاي دوستي خواستار شد كه تعريف امتيازي از سوي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گلستان براي رستوران هايي كه دورريز مواد غذايي خود را مديريت مي كنند، انجام شود.

براساس اعلام استاندارد گلستان به ايرنا، فرشته سلطاني روز چهارشنبه با يادآوري اين كه بنا به آمار فائو، ايران يكي از سه كشور اول دنيا در دور ريز مواد غذايي است، افزود: با ميزان غذايي كه در ايران دور ريخته مي شود مي توان 15 ميليون نفر را سير كرد.
وي اضافه كرد: انديشيدن تمهيداتي از سوي نهادهاي ذيربط نظير ادارات كل حفاظت محيط زيست يا ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري براي تشويق مردم و بخش خصوصي به مديريت اين سرمايه ملي با تعريف امتيازاتي نظير اختصاص دادن ستاره اي براي رستوران هايي كه در اينگونه طرح ها مشاركت مي كنند، ضروري به نظر مي رسد.
وي ادامه داد كه كمپين سفره هاي دوستي با همراهي جمعي از فعالان اجتماعي، با هدف ايجاد حساسيت در مردم نسبت به غذاي مصرفي خود به عنوان يك سرمايه ملي، تقويت فرهنگ درست مصرف كردن آن و رساندن مازاد غذاي سالم و مصرفي به نيازمندان به جاي دور ريختن آن، ايجاد شده است.
به گفته وي، در اجراي اين طرح مراكز تهيه غذا، آشپزخانه ها و رستوران ها مي توانند با اطلاع رساني اين طرح، از مشتريان بخواهند تا در صورتي كه تمام غذاي سفارشي خود را استفاده نمي كنند، بخش مازاد آن را از همان ابتدا از غذاي مصرفي جدا كرده و از طريق اين كمپين يا ديگر جمعيت هاي فعال اجتماعي به نيازمندان برسانند.
سلطاني اضافه كرد: شهروندان نيز مي توانند مازاد غذاي مراسم و مجلس هاي مختلف خود را با رعايت شرائط بهداشتي تنها با تماس با شماره اختصاص يافته به اين طرح، به نيازمندان برسانند.
وي براي ارتباط شهروندان با اين كمپين شماره تماس 09301775053 را اعلام نمود و گفت: اين كانال ارتباطي شهروندان براي مشاركت در اين طرح انساني، ملي و اجتماعي است.
1648

سرخط اخبار استان‌ها