۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۴۴
کد خبر: 82398144
T T
۰ نفر
11هزارتن به ظرفيت سردخانه هاي شاهرود اضافه شده است

شاهرود- ايرنا- مدير جهاد كشاورزي شهرستان شاهرود گفت: با افزايش 11 هزار تني ظرفيت سردخانه هاي شهرستان در سه سال گذشته، ظرفيت اين سردخانه ها به 34 هزار و 500 تن رسيده است.

محمدرضا قاسمي روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا، با بيان اينكه اين ميزان ظرفيت هنوز براي شهرستان كافي نيست، افزود: استمرار فعاليت كارخانه كنسانتره مي تواند پاسخ گوي بخشي از نيازهاي منطقه باشد، اماشاهرود همچنان نيازمند راه اندازي صنايع تبديلي و بسته بندي محصولات كشاورزي است.
وي با بيان اينكه محصولات باغي ماهيت فسادپذيري بيشتري نسبت به محصولات زراعي دارند، يادآور شد: اگر فرآيندي براي فرآوري محصولات نداشته باشيم حدود 30 درصد محصولات باغي از چرخه توليد خارج مي شوند.
مدير جهاد كشاورزي شاهرود با اشاره به كيفيت خوب برخي از محصولات كشاورزي شهرستان مانند انگور و زردآلو و بالا بودن ميزان توليدآن ها به نسبت ميانگين كشوري، بيان كرد: ميانگين توليد زردآلو در كشور هشت تن در هكتار است در حالي كه اين ميزان در شاهرود به راحتي به 15 تن در هكتار مي رسد.
وي به شروع كارهايي در حوزه صادرات اشاره كرد و گفت: امسال انگور شاهرود به كشورهاي روسيه، پاكستان، افغانستان و عراق صادر شد اما با بسته بندي و درجه بندي مناسب تر مي توان شاهد توسعه صادرات در اين بخش بود.
قاسمي تاكيد كرد: جهاد كشاورزي شهرستان شاهرود پروانه صدور گواهي بهداشتي قرنطينه اي را دريافت كرده و راه اندازي دفتر نمايندگي گمرك در اين شهرستان نيز مي تواند گام موثري در پيشرفت بخش كشاورزي اين منطقه باشد.
شهرستان شاهرود داراي 14 هزار و 500 هكتار باغ و 23 هزار و 500 هكتار زمين كشاورزي است كه سالانه 18 هزار هكتار از اين زمين ها زير كشت مي رود.
براساس آمار اعلام شده، 48درصد محصولات كشاورزي ، 34درصد توليدات دامي ،37 درصد گوشت قرمز و سفيد و 36درصد از شيرگاو توليدي استان سمنان در شاهرود به عمل مي آيد.
هر ساله در شهرستان هاي شاهرود و ميامي ، حدود 80 هزارتن زردآلو و 130 هزار تن انگور توليد مي شود.
7359/6167 خبرنگار: مهسا شانيان** انتشاردهنده: محسن شاكري

سرخط اخبار استان‌ها