۱ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۳۲
کد خبر: 82436046
T T
۰ نفر
500تن مرغ و200تن گوشت براي شب عيد در هرمزگان ذخيره سازي شد

بندرعباس - ايرنا-مديرعامل شركت پشتيباني دام هرمزگان گفت: به منظور تنظيم بازار وتسهيل در توزيع مواد غذايي براي ايام نوروزامسال 500تن گوشت مرغ و 200گوشت قرمز در سردخانه هاي اين استان ذخيره سازي شد.

به گزارش ايرنا ، تقي زاده شنبه شب در سومين نشست ستاد تنظيم بازار استان هرمزگان افزود: دراين مدت قميت هر كيلو مرغ منجمد پنج هزارو 200تومان و گوشت قرمز هم 22هزارو 500 تومان براي مصرف كنندگان پيش بيني شده است.
محمد دشوارگر مديرعامل شركت غله هرمزگان هم ياد آور شد : براي تعطيلات نوروز 600 تن برنج در استان ذخيره سازي شده و شكر نيز به ميزان مورد نياز تامين شده است.
سيروس اسدپور مديرعامل سازمان تعاون روستايي هرمزگان نيزگفت: براي تعطيلات نوروز 300 تن سيب و 400 تن پرتقال در استان ذخيره سازي شده كه براي ايام نوروز توزيع مي شود.
رئيس سازمان صنعت ، معدن وتجارت هم گت: طرح نظارتي بازار براي ايام نوروز از اول اسفند تا پايان فروردين ماه به مدت دو ماه برگزار مي شود.
خليل قاسمي افزود: در استان هرمزگان 35 هزار واحد صنفي در قالب 142 اتحاديه صنفي فعاليت مي كنند و 80 بازرس در سطح استان در اين ايام بر بازار نظارت مي كنند.
عباس زاده معاون اداره كل تعزيرات حكومتي هرمزگان نيز ازآغاز طرح نظارتي براي نوروز وراه اندازي سامانه تلفني 135 سازمان تعزيرات حكومتي نيز براي طرح شكايات شهروندان خبر داد.
استاندار هرمزگان اظهارداشت: در اين ايام بازار بايد به طور مستمر پايش شود و براي تامين و توزيع به موقع اقلام برنامه ريزي صورت گيرد و بر عرضه كالا نظارت شود ومايحتاج عمومي مردم براي ايام پايان سال و تعطيلات نوروز بايد به اندازه كافي تامين شود.
جاسم جادري افزود: سياست تنظيم بازار در تمامي كشورها و نظام هاي اقتصادي متداول است و براي اينكه بتوان از نوسان قيمت ها جلوگيري كرد، دولت قيمت گذاري و تنظيم بازار را انجام مي دهد كه هدف از اين كار برقراري عرضه و تقاضا و تعادل در قيمت هاست.
وي ادامه داد: شكايت هاي مردمي در خصوص قيمت ها بايد به سرعت مورد رسيدگي قرار گيرد و همچنين هماهنگي براي برگزاري گشت هاي مشترك بازرسي از بازار صورت گيرد.
6048
انتشار دهنده : خليل تنيده

سرخط اخبار استان‌ها