۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۰۰
کد خبر: 82278770
T T
۰ نفر
برنج قهوه ای را وارد سبد غذایی كنید

تهران - ایرنا - كارشناس ارشد ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ، گفت: برنج قهوه ای بخشی از فیبر، موادمعدنی، ویتامین و برخی از تركیبات 'فنولی' مورد نیاز روزانه بدن را تامین می كند و به دلیل خواص سلامت بخش آن، پیشنهاد می شود حداقل به میزان دوبار در هفته در رژیم غذایی هفتگی افراد قرار گیرد.

به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، مینو حاجیان افزود: غلات كامل و سبوس دار از جمله سالم ترین مواد غذایی محسوب می شوند و مصرف برنج قهوه ای همراه با مصرف غلاتی مانند جو و گندم، خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد.
وی خاطرنشان كرد: برنج قهوه ای از ارزش غذایی بالاتری نسبت به برنج سفید برخوردار است.
او ادامه داد: كیفیت پخت برنج قهوه ای نقش موثری در ترویج مصرف و پذیرش این محصول توسط مصرف كننده دارد و لازم است به تدریج با فرهنگ سازی، ترویج خواص برنج قهوه ای و بهبود جایگاه مصرف برنج قهوه ای، این ماده غذایی در رژیم غذایی هفتگی مردم قرار گیرد.
كارشناس ارشد ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ، یادآور شد: برنامه ارتقای ایمنی و سلامت محصول برنج از آبان ماه 92 در دو سطح واردات و تولید داخل در سازمان غذا و دارو مصوب و به صورت كشوری اجرا شده است و این سازمان برای واحدهای متقاضی فرآوری و بسته بندی برنج قهوه ای، پروانه ساخت یا شناسه نظارت كارگاهی صادر می كند.
حاجیان اضافه كرد: پس از برداشت پوسته ابتدایی، خارجی ترین لایه شلتوك در كارخانه فرآوری، برنج سفید حاصل می شود كه لایه سبوس آن گرفته شده است و هرچه میزان صیقل بیشتر باشد برنج تولیدی سبوس كمتری داشته و شفاف و شیشه ای تر خواهد بود.
اجتمام(1)**9185**1021**دریافت كننده: سادات حسینی خواه**انتشار دهنده: حسین نوروزیان
۰ نفر