زنگ خطر مصرف بي رويه غذاهاي مصنوعي در كشور به صدا در آمده است

دزفول - ايرنا - معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي دزفول گفت: زنگ خطر مصرف بي رويه غذاهاي فست فودي و مصنوعي در كشور به صدا در آمده است.

به گزارش ايرنا داود سلمانپور يكشنبه در نشست صبحانه سالم به مناسبت روز جهاني غذا با بيان اينكه افزايش توليد مواد غذايي مصنوعي و فست فود در كشور موجب افزايش گرايش مردم به مصرف اين نوع غذاها شده افزود:مصرف اين نوع غذاها سلامت افراد را تهديد مي كند.
وي توليد محصول سالم را لازمه سلامت جامعه دانست و گفت: سلامت هر فرد ارتباط مستقيم با مواد غذايي دارد كه مصرف مي كند لذا بايد در مصرف مواد غذايي دقت كرد چرا كه شاخص خود مراقبتي توجه و دقت در مصرف غذايي است.
سلمانپور اظهار كرد:موضوع غذا و توليد مواد غذايي سالم كه به سلامت افراد ارتباط مستقيم دارد مسئله اي فراتر از يك وزارتخانه است و نيازمند تلاش همه دستگاههاي اجرايي است.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي دزفول گفت:اگر بخواهيم از صف بلند بيماري ها بكاهيم بايد با پرهيز از مصرف غذاهاي مصنوعي و فست فود ، در تغذيه خود تغيير كيفي ايجاد نماييم.
وي در ادامه به تشريح ويژه برنامه هاي هفته جهاني غذا در اين شهرستان پرداخت و گفت: برپايي نمايشگاه صنايع غذايي شمال خوزستان و تجليل از صنايع غذايي برتر منطقه از جمله برنامه هاي اين هفته در دزفول مي باشد.
24 مهرماه به عنوان روز جهاني غذا نامگذاري شده است.
6068/
خبرنگار: باقر ابراهيمي **انتشار دهنده: محمدعلي فريدپناه

سرخط اخبار استان‌ها