کارشناس ارشد تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار داشت : غربالگری بیماران بستری و انجام رژیم درمانی مناسب ، نقش مهمی در ارتقاء کیفی خدمات درمانی ایفا می نماید.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از وب دا ، عاطفه اصغريان گفت: ارزيابي وضعيت تغذيه بيماران بستري شامل: غربالگري بيماران با استفاده از فرم استاندارد كشوري و انجام رژيم درماني به بيماران بر مبناي نتايج غربالگري يكي از مباحث مهم در مراكز درماني است .
وي افزود: از جمله موارد قابل توجه مي توان به ايتمهاي مشاوره تغذيه و رژيم درماني بيماران رژيمي (حداقل براي ۱۵بيماري شايع طبق دستورالعمل كشوري و ارائه تغذيه انترال و پرانترال در بخشهاي ويژه اشاره كرد.
اصغريان، خدمات آموزشي ويژه براي گروه هاي آسيب پذير ، پياده سازي شرح انتظارات، چك ليست ها و شاخص هاي تغذيه را از ديگر آيتم هاي تعريف شده عنوان كرد.
وي تصريح كرد: واحد تغذيه در بيمارستانها در دوحيطه ، مديريت خدمات غذايي شامل: نظارت بر تهيه و توزيع غذا و بهداشت فضاي آشپزخانه و سالن هاي غذاخوري، مشاوره تغذيه و رژيم درماني شامل اجراي برنامه هاي رژيم درماني در حين بستري و قبل از ترخيص فعاليت دارند كه محدوده بسيار وسيعي است.
وي ادامه داد، با عنايت به اينكه اجراي برنامه هاي فوق در ارتقاء كيفيت خدمات درماني بيمارستاني تاثيرگذار بوده و لازمه آن وجود نيروي تخصصي تغذيه به تعداد مورد نياز در بيمارستانهاست ، اميد است بتوانيم با تأمين نيروي انساني تخصصي (كارشناس تغذيه ) به اين مهم دست يابيم.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 489100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =