کد خبر: ۱۲۱۲۴۹
تاریخ انتشار: ۰۶:۱۵ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - 2016August 30
شفا آنلاین>تغذیه>ماهی یک ماده غذایی سالم است که باید در سبد غذایی خانوارها وجود داشته باشد، اما نکته مهم این است که بتوان ماهی سالم را برای خرید انتخاب کرد.
به گزارش شفا آنلاین،  سازمان غذا و داروی آمریکا نکات زیر را برای خرید ماهی متذکر می‌شود:
        ماهی‌هایی را تهیه کنید که بر سطح پهنی از یخ قرار گرفته‌اند.

        مطمئن شوید که ماهی به هیچ عنوان بوی ترشی یا بوی تند آمونیاکی نمی‌دهد. ماهی همیشه باید بوی تازه و ملایمی داشته باشد.

        به چشم‌های ماهی نگاه کنید تا مطمئن شوید که آن‌ها شفاف و روشن و آب‌شش‌های آن سرخ روشن و بدون لجن هستند، بدن ماهی تازه براق و زمانی که آن را فشار می‌دهید حالت ارتجاعی دارد. ماهی‌هایی که به تازگی صید شده‌اند دارای آب شش های قرمز هستند. اگر ماهی برای مدت طولانی بیرون آب باشد آب شش‌هایی خاکستری رنگ دارد.

        از خرید ماهی‌هایی که نشانه‌های تیرگی یا خشکی در لبه‌های آن دیده‌ می‌شود، پرهیز کنید.

        اگر گوشت ماهی مقداری آب دار بود دقت کنید که این آب شفاف و به مانند آب دریا یا آب آشامیدن باشد. اگر گوشت آبی شیری رنگ داشت نشان از ماندگی و کهنگی ماهی است.

        برای انتخاب میگو و سایر غذاهای دریایی نیز درخشش و بدون بو بودن آن‌ها را در نظر داشته باشید.
Healthday
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: