کد خبر: ۱۳۴۷۳۳
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۲۵ آذر ۱۳۹۵ - 2016December 15
فریز کردن مواد غذایی یکی از بهترین راه ها برای نگهداری از مواد غذایی است. و میلیون ها نفر در سراسر جهان از این روش برای حفظ و نگهداری مواد غذایی خود استفاده می کنند.
شفا آنلاین>تغذیه>برخی از مواد غذایی را نباید فریز کرد زیرا غیرقابل استفاده خواهند شد.

به گزارش شفا آنلاین،فریز کردن مواد غذایی یکی از  بهترین راه ها برای نگهداری از مواد غذایی است. و میلیون ها نفر در سراسر جهان از این روش برای حفظ و نگهداری مواد غذایی خود استفاده می کنند. اما در این میان برخی از مواد غذایی را نباید فریز کرد زیرا غیرقابل استفاده خواهند شد. در این گزارش با این مواد غذایی آشنا خواهید شد.

لبنیات ها و فرآورده های شیری
 
برخی از انواع فرآورده های شیری و لبنیات زمانی که در فریزر قرار می گیرند آبکی و رقیق می شوند. برای جلوگیری از چنین حالتی فرآورده های لبنی همچون خامه پرچرب، خامه زده شده، شیر و پنیر بالای ۴۰ درصد چربی را درون ظرف و بسته بندی اصلی خود قرار داده و فریز کنید.

سیب زمینی خام
 
سیب زمینی خام وقتی درون فریزر قرار می گیرد سیاه میشود و بهترین روش این است که برای نگهداری از سیب زمینی آن را در مکان خشک و سرد قرار دهید. اما پوره سیب زمینی فریز شده از ۴ تا ۶ ماه قابل نگهداری است.

تخم مرغ
 
وقتی تخم مرغ منجمد میشود حجم آن افزایش یافته و ترک برمی دارد. زرده تخم مرغ منجمد شده هم در هنگام گرم شدن و پختن حالت چسبنده و صمغی پیدا می کند. بهترین جا برای نگهداری تخم مرغ قسمت اصلی یخچال و خارج از فریزر است.

غذاهای کنسروی
 
اگر غذاهای  کنسروی  را درون فریزر قرار دهید حجیم و بزرگ می شوند و احتمال منفجر شدن  و یا شکستن قوطی  آنها وجود دارد.

برخی سبزیجات
 
نباید  سبزیجاتی که مقدار زیادی آب درون بافت ها و برگ های آن وجود دارد مثل اسفناج، خیار، ترب و ... را درون فریزر قرار داد، زیرا قوام و مزه ی خود را به شکل قابل توجهی از دست می دهند.

غذاهایی که خوب بسته بندی نشده اند
 
غذاهایی که خوب بسته بندی نشده اند بر اثر سرمای موجود در فریزر می سوزند ، هر چند که قابل خوردن هستند اما طعم،مزه و بافت اولیه خود را از دست می دهند.

غذای داغ
 
هیچگاه غذای داغ را پیش از آنکه کامل خنک و سرد شوند درون فریزر نگذارید ، زیرا غذای داغ باعث افزایش دمای فریزر شده و مکان مناسبی را برای رشد میکروب ها فراهم می کند.

غذاهایی که یخشان در حال ذوب شدن است
 
در طول آب شدن یخ بسته های منجمد غذا، میکروارگانیسم هایی که در دمای پایین نمرده اند گسترش می یابند. اگر دوباره منجمد شوند، باکتری هایشان بیشتر از وقتی است که از یخچال خارج شده اند.

تکه های نان
 
نان را درون فریزر قرار ندهید ، زیرا خمیری و نرم میشوند.

برخی میوه ها
 
میوه های پرآب مثل هندوانه و طالبی را نباید درون فریزر قرار داد چون نرم و آبکی شده و حالت تردی آنها از بین رفته و خمیری می شوند.
برچسب ها: لبنیات ، تخم مرغ ، باکتری
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: