• شنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 95120704283
  • خبرنگار : 71214

ادامه گران‌فروشی مرغ در آستانه شب عید

ادامه گران‌فروشی مرغ در آستانه شب عید

طی ماه‌های اخیر نه تنها آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بلکه گرانفروشی عده‌ای باعث افزایش روزافزون قیمت گوشت مرغ در آستانه سال نو شده است و وزارت کشاورزی به عنوان متولی تولید و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان به عنوان حامی حقوق مشتری در این باره پاسخی ندارند.

به گزارش ایسنا، از اواخر مهرماه امسال که خبر شیوع آنفلوآنزای فوق‌حاد پرندگان در کشور منتشر شد، بازار تخم مرغ و گوشت مرغ با نوسانات قیمتی مواجه شد و در این میان برخی سودجویان به نفع خود از شرایط بهره می‌برند و در این میان قیمت گوشت مرغ در بازار روز به روز بیشتر می‌شود و کسی نیست که پاسخگوی این شرایط باشد.

البته مرغداران معتقدند که قیمت گوشت مرغ در بازار گران نیست و محمد یوسفی - رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی - در این باره به ایسنا گفته بود که گوشت مرغ در بازار گران نیست و مردم به جای خرید از گران‌فروشان، این محصول پروتئینی مورد نیازشان را از میادین میوه و تره‌بار شهرداری تامین کنند اما مشاهدات خبرنگار ایسنا از بازار و حتی آمارهای رسمی منتشر شده گویای افزایش روز افزون قیمت این محصول پروتئینی در آستانه شب عید است و قیمت گوشت مرغ از حدود کیلویی ۷۰۰۰ هزار تومان به بیش از ۸۰۰۰ تومان رسیده است.

همچنین آمار بانک مرکزی از متوسط قیمت گوشت مرغ در بازار خرده فروشی نشان می دهد که این گرانی هر هفته بیشتر از هفته قبل می شود چرا که بر این اساس قیمت گوشت مرغ به طور متوسط در سطح شهر تهران از کیلویی ۷۰۵۹ تومان در هفته منتهی به ۲۲ بهمن ماه به کیلویی ۷۱۵۱ تومان در هفته پایانی بهمن ماه رسیده است و این وضعیت کاملا گویای نوسان ادامه دار گوشت مرغ در بازار است چرا که وقتی قیمت متوسط گوشت مرغ در بازار پایتخت به حدود ۷۲۰۰ تومان می‌رسد یعنی این محصول بسیار بیشتر از این قیمت در سطح شهر عرضه می‌شود.

گرچه مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام اقداماتی مانند افزایش جوجه‌ریزی برای پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی و عرضه ذخایر دولتی گوشت مرغ منجمد را در دستور کار خود قرار داده اند اما با وجود این افزایش قیمت هفتگی و حتی روزانه گوشت مرغ در بازار کسی پاسخگوی این نوسانات قیمتی نیست و باید دید در بازاری که نوسانش از ماه‌ها پیش به وجود آمده، وضعیت آن در هفته‌های منتهی به سال، فرا رسیدن شب عید و افزایش مصرف به کجا می‌رسد؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۲-۰۷ ۲۱:۱۸

سلام تا حالا دقت کردید چه مواقعی مرغ گرون میشه؟ سویا دویست تومن گرون شده تو یه ماه کنجالش. جوجه هم قیمتش بیشتر از دو برابر پارساله. خوب اجی مجی کنم من مرغدار قیمتها کم بشه؟! قبض برقم اومده سه میلیون و دوازده هزار تومن، گازوییل هم خریدم. خدا شاهده اگر مریضی نیاد و گله عالی پیش بره با گرون شدن قیمت واکسن و ویتامین و .... یه سود کیلویی صد تومنی گیر من میاد. ولی یقه اونی که باید بگیرید رو زورتون نمیرسه. یقه مرغدارها رو بگیرید ما رو هم بیکار کنید