۱۶ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۱۴
کد خبر: 82787352
T T
۰ نفر
افزودني هاي پفك، نوشابه و سوسيس باعث آلرژي و سرطان مي شوند

تهران - ايرنا - كارشناس بهداشت مواد غذايي سازمان غذا و دارو نسبت به برخي افزودني هاي غذايي هشدار داد و گفت: برخي پزشكان براين باورند كه افزودني هايي مانند مواد افزودني موجود در پفك، سانديس ها و نوشابه ها و سوسيس و كالباس مي توانند آلرژي و سرطان، ايجاد كنند.

به گزارش ايرنا از سازمان غذا و دارو، حسين عبدالعزيزي روز شنبه افزود: افزودني هاي نيتريت و نيترات سديم علاوه بر تشديد طعم و رنگ سوسيس و كالباس مي توانند مانع فعاليت سم بوتوليسم كه سمي كشنده است، شوند.
وي تصريح كرد: همچنين به گفته متخصصان تغذيه اين افزودني ها مي توانند در فرآيند گوارش، نوعي ماده سرطان زا توليد كنند.
وي ادامه داد: البته نيترات سديم ها جزء افزودني هاي مجاز هستند اما استفاده بي رويه از آنها در دراز مدت مي تواند منجر به بروز سرطان شود.
كارشناس بهداشت مواد غذايي تاكيد كرد: مصرف بي رويه محصولات داراي نيتريت و نيترات در دراز مدت باعث سرطان مي شود. اين افزودني ها دستاورد كشورهاي غربي هستند كه استفاده از آنها در حد استاندارد خطري ندارد.
عبدالعزيزي يادآور شد: افزودني‌ها در حفظ سلامت و جاذبه بصري موادغذايي در مسير انتقال به مراكز فروش، تاثيرگذار هستند؛ اين افزودني‌ها، با بهبود طعم، رنگ، افزايش مدت زمان پايداري و قوام محصولات غذايي،موجب ارتقاي كيفيت و جاذبه فروش بيشتر آنها مي‌شوند.
وي ادامه داد: افزودني‌ها براي نگهداري، طعم‌دهندگي، تركيب، قوام و رنگ موادغذايي، استفاده مي شوند و از سوي ديگر جوابگوي نياز مصرف‌كنندگان در تمامي فصول سال براي دستيابي به غذايي سالم، اشتهاآور و قابل تهيه هستند.
وي تصريح كرد: امروزه افزودني‌هاي رنگي و مصرفي در موادغذايي، بيش از هر زمان ديگر تحت نظارت و بررسي قرار دارند.
اجتمام**9185**1569**تنظيم كننده: سادات حسيني خواه **انتشار:علي حبيبي
*آگاهي از آخرين اخبار اجتماعي و حوادث ايران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعي ايرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej
۰ نفر

سرخط اخبار جامعه