محمد پور طرق يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: پيش بيني مي شود در اين مدت از 329 واحد مرغداري در استان 16 هزار تن گوشت مرغ توليد شود و تا پايان سال به 22 هزار تن برسد.
وي بيان داشت: نياز استان به 29 هزار و700 تن گوشت مرغ است كه بخشي از آن از طريق استان هاي همجوار تامين مي شود .
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان اظهاركرد: 329 واحد مرغداري با ظرفيت جوجه ريزي شش ميليون و 700 هزار قطعه در هر دوره در هرمزگان فعاليت مي كنند كه در صورت بازار مناسب توان توليد 35 هزار تن گوشت مرغ در استان وجود دارد.
پورطرق گفت: شهرستانهاي بندرعباس و بستك از مناطق مهم توليد گوشت مرغ محسوب مي شوند كه نبود وجود بازار مناسب براي صادرات از مهم ترين دغدغه هاي مرغداران استان است. ك/3
7195/6048
بندرعباس- ايرنا - معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: ابتداي سالجاري تاكنون 10ميليون و 86 هزار قطعه جوجه ريزي در واحدهاي مرغداري استان انجام شد.
سرخط اخبار استانها
-
عاملان تیراندازی در آبادان بازداشت شدند
آبادان - ایرنا - فرمانده انتظامی شهرستان آبادان از بازداشت هفت نفر…
-
جانشین فراجا: مقابله با اراذل و اوباش با قاطعیت در کشور ادامه می یابد
کرمانشاه – ایرنا- جانشین فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت:…
-
استاندار فارس: دولت برای محرومیت زدایی از روستاها عزم راسخ دارد
شیراز- ایرنا- استاندار فارس، با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی و کارآفرینی…
-
معیارهای جدید رتبه بندی موسسههای پژوهشهای کشور اعلام شد
شیراز - ایرنا - رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام…