۲۰ دی ۱۳۹۴، ۱۶:۰۸
کد خبر: 81914977
T T
۰ نفر
10ميليون قطعه جوجه ريزي در مرغداري هاي هرمزگان انجام شد

بندرعباس- ايرنا - معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: ابتداي سالجاري تاكنون 10ميليون و 86 هزار قطعه جوجه ريزي در واحدهاي مرغداري استان انجام شد.

محمد پور طرق يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: پيش بيني مي شود در اين مدت از 329 واحد مرغداري در استان 16 هزار تن گوشت مرغ توليد شود و تا پايان سال به 22 هزار تن برسد.
وي بيان داشت: نياز استان به 29 هزار و700 تن گوشت مرغ است كه بخشي از آن از طريق استان هاي همجوار تامين مي شود .
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان اظهاركرد: 329 واحد مرغداري با ظرفيت جوجه ريزي شش ميليون و 700 هزار قطعه در هر دوره در هرمزگان فعاليت مي كنند كه در صورت بازار مناسب توان توليد 35 هزار تن گوشت مرغ در استان وجود دارد.
پورطرق گفت: شهرستانهاي بندرعباس و بستك از مناطق مهم توليد گوشت مرغ محسوب مي شوند كه نبود وجود بازار مناسب براي صادرات از مهم ترين دغدغه هاي مرغداران استان است. ك/3
7195/6048

سرخط اخبار استان‌ها