طرح نطارتی بهداشتی بر مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی در گچساران آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، در آستانه ماه مبارک رمضان طرح نظارتی بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در گچساران آغاز شد. سرپرست
شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: بیش از 20 گروه بهداشت محیط تا پایان ماه
مبارک رمضان بر تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می کنند. حافظ قرآن افزود: بیشترین نظارات بر صنوف آش، حلیم و کارگاه های تولید شیرینی و زولبیا بامیه فروشی ها است.