برای جای دادن گوشت در سبد غذایی خانوار چقدر باید هزینه کرد؟+ جدول قیمت

20:00 - 02 مهر 1395
کد خبر: ۲۲۴۱۰۴
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
گوشت گوسفند و گوساله هر دو گوشت قرمز هستند و از نظر ارزش پروتئینی، تفاوت چندانی با هم ندارند.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ،اگرچه گوشت گوسفند و گوساله از نظر ارزش غذایی به خصوص مقدار آهن تفاوتی با هم ندارند اما به دلیل این که گوشت گوسفند بافت ترد و نرم‌تری دارد و سریع‌تر هضم می‌شود و بیشتر افراد به مصرف آن گرایش دارند
 
البته بافت داخلی و بیرونی گوشت گوسفند چربی بیشتری نسبت به گوشت گوساله دارد و به همین دلیل کسانی که به چاقی، چربی خون و فشارخون بالا مبتلا هستند، باید کمتر آن را در برنامه غذایی‌شان بگنجانند به خصوص افرادی که دچار چربی خون از نوع کلسترول بالا هستند، نه تری‌گلیسرید. البته این افراد باید در وهله اول مصرف گوشت گوسفند و سپس گوساله را کاهش دهند.

قیمت انواع بسته بندی گوشت به شرح جدول زیر است:

برای جای دادن گوشت در سبد غذایی خانوار چقدر باید هزینه کرد؟+ جدول قیمت




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *