۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۰۸
کد خبر: 82724121
T T
۰ نفر

تولید 300 تن عسل در شهرستان خنج

۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۰۸
کد خبر: 82724121
تولید 300 تن عسل در شهرستان خنج

شیراز- ایرنا- مدیر جهاد كشاورزی شهرستان خنج گفت: پاییز امسال 300 تن عسل مرغوب كُنار، هفت و نیم تن موم و 37 كیلوگرم گرده گُل (گرده زنبور عسل) در این شهرستان تولید شد

بستان اسلامی، چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان داشت: این میزان عسل، موم و گرده گُل از 43 كلنی زنبور عسل متعلق به 166 بهره بردار كه از استان های كهگیلویه و بویراحمد، اصفهان و چهار محال و بختیاری برای بهره مندی از طبیعت منطقه و زمستان گذرانی به شهرستان خنج كوچ كرده اند، استحصال شده است.
وی افزود: اعتدال هوای پاییز و زمستان، وجود درختان كُنار و گل دهی این درخت در اواخر فصل تابستان، وجود گونه های گیاهی شهددار ویژه مناطق گرمسیری، موجب رونق پرورش زنبور عسل در این شهرستان شده است.
اسلامی بیان كرد: عطر، طعم و خواص دارویی عسل كُنار سبب مرغوبیت و بازار پسندی عسل تولیدی این منطقه شده كه افزون بر مصرف داخلی به كشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر می شود.
او گفت: عسل تولیدی این شهرستان به ازای هر كیلو بین 350 هزار ریال تا 800 هزار ریال به فروش می رسد.
اسلامی افزود: زنبوردارانی كه به این منطقه كوچ كرده اند تا پایان فصل سرما در این شهرستان مستقر هستند و از اوایل بهار به مناطق سردسیر بازمی گردند.
شهرستان گرمسیری خنج در فاصله 265 كیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.
به گفته كارشناسان تغذیه، گرده گُل (گرده زنبور عسل) كه می توان از آن به عنوان غذای كامل نام برد، خواص بی شمار و فراوانی برای بدن دارد و حاوی بیش از 96 نوع ماده مغذی مختلف است. گرده گُل حاوی تمام انواع ریز مغذی های ضروری برای سلامت بدن است.
تقویت سیستم ایمنی بدن، كاهش استرس، افزایش استحكام بدن و ضد آلرژی بودن از دیگر خواص گرده گُل به شمار می آید.
موم عسل، كاربرد بهداشتی آرایشی دارد و از آن در ساخت كرم ها، پمادها و ماسك های زیبایی استفاده می شود.
7367 /6118
خبرنگار: عبدالله اعظمی ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی

سرخط اخبار استان‌ها