۱۴ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۱۳
کد خبر: 82451200
T T
۰ نفر

كارشناس تغذيه:مصرف بي رويه مواد قندي زيان بار است

۱۴ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۱۳
کد خبر: 82451200
كارشناس تغذيه:مصرف بي رويه مواد قندي زيان بار است

گناوه- ايرنا- كارشناس مسئول واحد تغذيه شبكه بهداشت ودرمان گناوه گفت:مصرف زياد و بي رويه مواد قندي براي سلامتي انسان زيان بار است.

اسماء صياد نيك روز شنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: افزايش مصرف بيش از ميزان مورد نياز مواد قندي و شيرين مشكلات عديده اي از جمله اضافه وزن، چاقي، افزايش فشار خون و چربي خون، ديابت و افسردگي ايجاد مي كند.
وي اظهاركرد: زنان نبايد بيش از 100 كالري (6 قاشق چاي خوري) و مردان نبايد بيش از 150 كالري (9 قاشق چاي خوري) قند و شكر در كل مواد غذايي در طول شبانه روز مصرف كنند.
وي ادامه داد: مصرف قند و شكر اگرچه يكي از عادات غذايي ما ايراني هاست، اما توصيه مي شود همه گروههاي سني كاهش اين نوع مواد را مدنظر قرار دهند.
كارشناس مسئول واحد تغذيه شبكه بهداشت و درمان گناوه گفت: بدين منظور مصرف مواد غذايي داراي قند هاي ساده، شيريني، شكلات، آب نبات و مربا بايد كاهش يابد.
صياد نيك اضافه كرد: از مصرف بستني هاي پر چرب و خيلي شيرين پرهيز و درهنگام خريد قهوه هاي فوري، از انواع بدون قند انتخاب شود.
وي گفت: به جاي مصرف انواع شيريني از ميوه هاي با طعم شيرين نظير خرما و انواع ميوه هاي خشك و نوشابه هاي شيرين و گازدار از آب، دوغ و آب ميوه هاي تازه و طبيعي استفاده شود.
صيادنيك افزود: ميزان قند يا شكري كه با چاي يا قهوه ميل مي شود بايد كاهش داده شود و از عسل براي شيرين كردن چاي استفاده كنيد.
وي بيان كرد: استفاده از بسكوييت ها و كيك هاي تهيه شده از غلات سبوس دار يا نان و شيريني هاي كه قند بسيار كمتري دارند، توصيه مي شود.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.
6164/6043** خبرنگار: نعمت الله بهروزي** انتشار دهنده: خدانظر خواجه

سرخط اخبار استان‌ها