کد خبر: ۱۱۳۶۲۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۰۷ تير ۱۳۹۵ - 2016June 27
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه> مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، کنترل قندخون و پیش‌گیری از بروز بیماری‌های قلبی ـ عروقی، سرطان، بیماری‌های گوارشی، کاهش چربی و ... نقش بسزایی در سلامت انسان دارد.
به گزارش شفا آنلاین، آلو؛ میوه تک هسته‌ای از خانواده زردآلو و هلو، دارای طعم متغیر ( از ترش تا شیرین ) و رنگ‌هــای زرد، سبـز، قـرمـز و ارغوانـی است که بیش از هزاران گونه متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد که از نظر رنگ، شکل و اندازه، دارای تنوع زیادی هستند.

آلو، اکثراً به صورت تازه مصرف می‌شود؛ اما می‌توان آن را به صورت خشک و یا بصورت کمپوت و مربا مصرف کرد و یا به کیک‌ها، سالادها و غذاها اضافه نمود.

در طب چینی، آب آلو به‌عنوان « اکسیر صبحانه » جهت سم‌زدایی وشادابی بدن بعد از خواب توصیه شده است. فردا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: