۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۵:۰۸

نکته سلامت؛

نیاز زنان به چربی های اُمگا-۳ در دوران بارداری

نیاز زنان به چربی های اُمگا-۳ در دوران بارداری

متخصصان تاکید می کنند اسیدهای چرب اُمگا-۳ همچون نوع یافت شده در ماهی چرب، بخش ضروری رژیم غذایی سالم در طول بارداری هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، متخصصان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا برای استفاده درست از این منابع غذایی توصیه های را ارائه می کنند؛

- ماهی ای را انتخاب کنید که میزان جیوه آن پایین باشد نظیر سالمون، ماهی کاد و ساردینز.

- از مصرف ماهی های دارای میزان بالا جیوه نظیر اره ماهی و کوسه اجتناب شود.

- غذاهای غنی شده با اسید دوکوساهگزانوئیک (DHA) بخورید یا در صورت تایید پزشک از مکمل های DHA استفاده شود.

- تخم مرغ های را مصرف کنید که مرغ آن با ریزجلبک های غنی شده از  DHAتغذیه شده باشد.

کد خبر 3959916

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha