پخش زنده
امروز: -
دوره های آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای و PRPS برای مسئولان فنی کارخانه ها و کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های خونی برگزار شد.
فریدون مومن افزود: با توجه به طرح تحول سلامت و سیاست های وزارت بهداشت در خصوص اطلاع رسانی و افزایش فرهنگ مصرف کنندگان مواد غذایی و آشامیدنی، سازمان غذا و دارو اقدام به تدوین دستورالعمل درج نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی کرده است.
وی ادامه داد: با الصاق نشانگر رنگی بر روی برچسب محصولات تولیدی غذایی و آشامیدنی، مصرف کننده می تواند از محتوای انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس هر ماده غذایی مطلع شود و با اطلاعات بدست آمده، نوع و میزان مصرف هر ماده غذایی را به صورت روزانه تشخیص دهد.
گفتنی است 60 نفر در این دوره آموزشی شرکت کردند.