آخرین مهلت ارسال مقالات به بیستوچهارمین کنگره علوم و صنایع غذایی اعلام شد
فرصت ارائه مقالات نخستین کنگره بینالمللی و بیستوچهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران برای علاقهمندان اعلام شد.
دبیر بیستوچهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) از برگزاری این همایش در مهرماه سال جاری خبر داد و گفت: "نخستین کنگره بینالمللی بیستوچهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران" همچون سالهای گذشته با حمایت و همکاری انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و صنایع غذایی و با حضور شرکتهای صنایع غایی داخلی و خارجی در مهرماه سال جاری در محل پژوهشکده شیمی و مهندسی ایران برگزار میشود.
محسن برزگر هدایت پتانسیل تحقیقاتی دانشجویان کشور به سمت حل مشکلات و نیازهای صنایع غذایی، فراهمسازی بستر مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع به محققان و دانشجویان کشور، فراهم کردن زمینه جذب طرحهای پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکتهای صنعتی توسط پژوهشگران و صنعتگران داخلی و خارجی و ایجاد فضای تعامل و هماندیشی علمی بین پژوهشگران و اندیشمندان حوزههای مختلف علوم و صنایع غذایی را از مهمترین اهداف این همایش برشمرد و افزود: دعوت از اساتید، دانشمندان، محققان، سیاستگزاران و دانشجویان مرتبط با علوم و صنایع غذایی از ایران و سای رکشورها برای ارائه دستاوردهای جدید علمی، پژوهشی و فناوری شده است و علاوه بر آن گسترش همکاریهای بینالمللی در صنعت غذا، برگزاری جلسات هماندیشی، نشستهای تخصصی، کارگاههای آموزشی و تبادل اطلاعات و انعکاس نتایج پژوهشهای انجامشده به بخشهای اجرایی و تولیدی صنایع غذایی برای رفع موانع و مشکلات فرآوری و تولید و نیز صادرات محصولات غذایی از دیگر اهداف این همایش محسوب میشود.
وی درباره محورهای این کنگره بینالمللی خاطرنشان کرد: کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا، روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک و کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی برخی از محورهای این کنگره بود و علاوه بر آن، ترکیبات ضدمغذی در مواد غذایی، امنیت و ایمنی مواد غذایی، بحران آب و صنایع غذایی، غنیسازی مواد غذاییف نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی و میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی از دیگر محورها محسوب میشود.
برزگر ادامه داد: مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی، راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی، فرمولاسیون مواد غذایی، صنایع فرآوردههای گوشتی، صنایع فرآوردههای غلات، صنایع بستهبندی مواد غذایی، صنایع فرآوردههای لبنی، صنایع روغن و سایر پژوهشهای نوین در صنایع غذایی را از محورهای دیگر عنوان کرد.
وی از کلیه صاحبنظران، استادان، پژوهشگران، کارشناسان، دانشجویان و سایر دستاندرکاران حوزه علوم و صنایع غذایی درخواست کرد مقالات خود را تا 31 تیرماه سال جاری به دبیخانه این همایش به آدرس تهران، اشرفی اصفهانی، مرزداران، خیابان ابراهیمی، برج الوند، طبقه پنجم شمالی، واحد 502 یا پست الکترونیکی ifstacongress@gmail.com ارسال کنند.
دبیر بیستوچهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران تصریح کرد: همزمان با برگزاری این کنگره، نمایشگاهی با حضور شرکتهای صنایع غذایی و تجهیزات آزمایشگاهی در فضایی 500 متری برپا خواهد بود.
برزگر یادآور شد: این کنگره با شعار توسعه صادرات مواد غذایی برگزار میشود و کارگاههای آموزشی با حضور مدعوین خارجی و اساتید داخلی مشکلات صادرات مواد غذایی را بررسی میکنند.
وی در پایان تأکید کرد: افزایش کیفیت تولید و بستهبندی مناسب و روشهایی که بتوان در پسابرجام برای رونق صادارت محصولات غذایی لحاظ کرد در این کنگره بررسی میشود./
M-950326-04
دیدگاه تان را بنویسید