به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستــان، کریم جوانمردی گفت: این برنامه از اوّل رمضان آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه دارد.
وی افزود: در هر کدام از این تیم ها، حداقل دو بازرس بهداشت محیط حضور دارند.
جوانمردی با اشاره به اینکه فعالیت این تیمها به صورت مشترک با دیگر نهادهای مرتبط برگزار میشود، افزود: زمان فعالیت این تیمها از ساعت ۸ تا ۲۴ است و بازرسان مجهز به دستگاههای پیشرفته سنجش آلودگی هم هستند.
به گفته وی، بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی به ویژه مراکز تهیه زولبیا و بامیه از دیگر مأموریتهای محوری در برنامه سلامت رمضان امسال است.
مدیربهداشت محیط و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی کُردستان، گفت: مراکز تهیه زولبیا و بامیه باید از مواد اولیه بهداشتی، تخم مرغهای تاریخ مصرف دار و روغن استاندارد برای تولید این محصول غذایی پرمصرف ماه رمضان استفاده کنند.
جوانمردی از شهروندان خواست در ایام، مواد غذایی مورد نیاز خود را از فروشگاههای معتبر و تحت نظارت بهداشت و درمان تهیه کنند.
وی اضافه کرد: در این ایام با دست فروشان مواد غذایی که فاقد بسته بندی و شرایط نامناسب نگهداری مواد غذایی هستند، به صورت جدی برخورد میشود.
جوانمردی با اشاره به فعال بودن سامانه گویای ۱۹۰ در این ایام، افزود: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه و تولید مواد غذایی، مراتب را از طریق این شماره تلفن به کارشناسان بهداشت محیط اطلاع دهند.
بازرسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کُردستان، رمضان پارسال بیش از ۳۰ تُن مواد غذایی غیرقابل مصرف را از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در شهرستانهای استان کشف و ضبط کردند.