۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۲۱
کد خبر: 82705316
T T
۰ نفر
رها سازي 65هزار قطعه بچه ماهي گرمابي در استخرهاي پرورش ماهي ميرجاوه

زاهدان - ايرنا - رئيس اداره شيلات ميرجاوه گفت: 65 هزار قطعه بچه ماهي گرمابي از نوع آمور(شيرماهي) از ابتداي امسال تا كنون در استخرهاي پرورش دومنظوره بتني و خاكي اين شهرستان رها سازي شده است.

محمد كول روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين تعداد بچه ماهي با وزن بيش از پنج گرم در 24 باب استخر بتني و خاكي شهرستان ميرجاوه رها سازي شده است.
وي بيان كرد: پيش بيني مي شود در پايان فصل پرورش بيش از 50 تن ماهي آمور برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وي افزود: همچنين در ارديبهشت امسال 15 هزار قطعه بچه ماهي گرمابي از نوع آمور(شيرماهي) و كپور در استخرهاي پرورش ماهي شهرستان ميرجاوه رها سازي شده است.
وي تصريح كرد: نگهداري كپور و آمور(شيرماهي) به راحتي انجام مي شود چون ماهي آمور علف خوار و ماهي كپور با نفوذ در گل و لاي كف استخر تغذيه مي كند.
رئيس اداره شيلات ميرجاوه با اشاره به مزيت استخرهاي هشت ضلعي نسبت به نمونه هاي ديگر بيان كرد: پرورش ماهي در اين استخرها بسيار اقتصادي است به طوري كه پيش بيني مي شود افزون بر يك تن ماهي از هر استخر برداشت شود.
كول اظهار داشت: افزايش توليد بچه ماهي در واحد سطح، افزايش تراكم ذخيره سازي بچه ماهي و كاهش مصرف آب از ديگر مزيت هاي اين استخرها است.
وي ادامه داد: استخرهاي هشت ضلعي از سال 94 به منظور پرورش ماهي در تراكم بالا نسبت به استخرهاي مربعي و دايره اي احداث شده است.
وي بيان كرد: با توجه به اينكه فضولات موجود در منابع آبي براي رشد محصولات كشاورزي بسيار موثر است توصيه مي شود روستاييان در كنار كشاورزي به كار پرورش ماهي نيز روي آورند.
وي ادامه داد: بر اساس بررسي هاي انجام شده افرادي كه در كنار كشاورزي به پرورش ماهي نيز مشغول هستند افزايش برداشت محصول داشته اند.
به گزارش ايرنا سيستان و بلوچستان به سبب گستردگي منابع آبي داراي 2 اداره كل شيلات در شمال و جنوب اين استان است كه اداره كل شيلات سيستان و بلوچستان (آبهاي داخلي) مستقر در زابل واقع در شمال استان وظيفه كنترل و حمايت از منابع آبي داخلي و اداره كل شيلات سيستان و بلوچستان مستقر در بندر چابهار واقع در جنوب استان در حوزه آبهاي درياي عمان فعال هستند.
ميرجاوه در فاصله 75 كيلومتري شرق زاهدان مركز سيستان و بلوچستان و در همسايگي كشور پاكستان واقع شده است.
3213**6081 خبرنگار: اكبر نوري **انتشاردهنده: حيدرسراياني
اخبار لحظه به لحظه را در كانال تلگرامي «اخبار ايرنا سيستان و بلوچستان» دنبال كنيد. @irnazahedan

سرخط اخبار استان‌ها