مرغ از جمله طیوری است که گوشت آن به عنوان یکی از مواد غذایی پرمصرف و به میزان قابل توجه در استان های مختلف کشور تولید میشود، برهمین اساس روزانه کشتار این پرنده در کشتارگاهها به صورت صنعتی و سنتی انجام میگیرد و با توجه به افزایش نیاز جامعه به این مواد غذایی، کشتارگاههای صنعتی بخش مهمی از این نیاز را تامین میکنند. نمونه این کشتارگاههای صنعتی که با استفاده از تجهیزات پیشرفته، حجم، سرعت و دقت در کشتار مرغ را به میزان قابل توجهی افزایش می دهند، در استان مرکزی نیز می توان یافت. استان مرکزی با تولید سالانه بیش از ۵۰ هزار تن گوشت مرغ جزو ۱۰ استان برتر کشور است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات