پرورش ماهی در قفس،نگاهی نو به دریا

مدیرعامل اتحادیه تکثیر و صادرات آبزیان گفت:مجموع تولید آبزی پروری و صیادی در کشور ما 700 الی 800 هزار تن است که در شرایط فعلی، تولید و پرورش دوبرابر این میزان در قفس وجود دارد.

ارسلان قاسمی مدیرعامل اتحادیه تکثیر و پرورش صادرات آبزیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به وضعیت تولید گونه های بومی اظهار داشت: با توجه به مشکلاتی از جمله کمبود نقدینگی، عدم فرآوری مناسب، واردات بی رویه ماهیان که اثر مخربی بر تولید دارند از این رو پیش بینی می شود که تولید گونه های بومی از قبیل کپور ماهیان و قزل آلا حداکثر 5 الی 10 درصد افزایش یابد.

وی با اشاره به آنکه امکان تولید انواع آبزیان در قفس وجود دارد، گفت: با وجود 3300 کیلومتر نواحی ساحلی در شمال و جنوب کشور، امکان پرورش ماهی در قفس یکی از زمینه های مغفول شیلاتی است چرا که در یک الی دو سال اخیر تنها شعاردادیم و اقدام جدی در این خصوص نداشته ایم.

قاسمی ادامه داد: گرچه مجوز پرورش ماهی در قفس صادرشده، اما زیر ساخت های آن همچون کارخانجات قفس، نبود زیر ساخت تکثیر بچه ماهی و برنامه عملیاتی این امر محقق نشده است.

مدیر عامل اتحادیه تکثیر و پرورش صادرات آبزیان با اشاره به برنامه عملیاتی توسعه و پرورش ماهی در قفس بیان کرد: به اعتقاد بنده برنامه عملیاتی در این خصوص وجود ندارد چرا که در غیر اینصورت باید طبق برنامه چشم انداز حداقل یک ساله ،عددی به میزان تولید اضافه شود.

وی تصریح کرد: مجموع تولید آبزی پروری و صیادی در کشور ما 700 الی 800 هزار تن است که در شرایط فعلی ، تولید و پرورش دوبرابر این میزان در قفس وجود دارد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار