۱۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۲۲
کد خبر: 82332971
T T
۰ نفر
اجراي طرح كاهش وزن و افزايش كيفيت مرغ گوشتي در استان بوشهر

بوشهر- ايرنا- مدير امور طيور سازمان جهاد كشاورزي استان بوشهر گفت: طرح ملي كاهش وزن مرغ گوشتي درمرغداري هاي اين استان با هدف افزايش كيفيت گوشت مصرفي، بهينه كردن و افزايش صادرات اين محصول به خارج كشور اجرا شد.

عبدالمحمد عوض زاده روز دوشنبه در بازديد از واحد مرغداري روستاي بصري دشتستان در گفت وگو با ايرنا افزود: در همه دنيا فرهنگ مصرف گوشت مرغ با كاهش وزن متداول است در صورتي كه اين امر در كشور ما وارونه بوده و وزن مرغ بسيار بالاست.
عوض زاده اضافه كرد: اين موضوع باعث نبود بازار صادراتي براي مرغ گوشتي كشور در كشورهاي همسايه شده است.
وي بيان كرد: چربي كمتر و لذيذ بودن گوشت مرغ با كاهش وزن آن در سنين پايين از مزاياي اين طرح است.
عوض زاده گفت: در استان بوشهر 225 واحد مرغداري صنعتي فعال وجود دارد و سالانه حدود 30 هزار تن گوشت مرغ توليد مي كنند كه در اين استان و استانهاي همجوار به مصرف مي رسد.
وي يادآور شد: ظرفيت پرورش مرغ گوشتي استان شش ميليون و 500 هزار قطعه در هر دوران است.
مدير امور طيور سازمان جهاد كشاورزي استان بوشهر گفت: در فاز اول اجراي اين طرح در وزن مرغ ها بين يك كيلو و 800 گرم تا دو كيلو و 200 گرم باشد كه اين طرح با نظارت و كنترل جهاد كشاورزي و دامپزشكي اجرايي شده است.
رئيس هيات مديره تعاوني مرغداران استان بوشهرگفت: براي اجراي طرح كاهش وزن مرغ گوشتي در مرغداري هاي استان اين تعاوني آمادگي همكاري لازم با سازمان جهاد كشاورزي و دامپزشكي را دارد.
اردشير بي نياز افزود: اين تعاوني ضمن هماهنگي با سازمانهاي مربوطه و اطلاع رساني لازم اين طرح را در استان اجرايي كرده است.
وي بيان كرد: هم اكنون مجموع مرغداريهاي استان بوشهر با سه هزار ميليارد ريال سرمايه گذاري، دوهزار ميليارد ريال گردش مالي و اشتغال زايي يكهزار و500 نفر بصورت مستقيم فعاليت مي كنند.
بي نياز، عمده مشكلات مرغداري هاي استان بوشهر را نقدينگي و گردش مالي دانست و خواستار همكاري مسئولان در ارائه تسهيلات ارزان قيمت به اين واحدها شد.
7213/6043** خبرنگار: سيده حليمه حسيني** انتشار دهنده: خدانظر خواجه

سرخط اخبار استان‌ها