۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۵۹
کد خبر: 82075772
T T
۰ نفر
يك كارشناس تغذيه:فصل گرما از نوشيدني هاي خنك استفاده شود

گناوه-ايرنا- كارشناس تغذيه شبكه بهداشت ودرمان گناوه گفت: باوجود اينكه آب بهترين نوشيدني براي رفع عطش در فصل تابستان است اما مي توان از نوشيدني هاي خنك مانند شربت آبليمو، خاكشير، عرق كاسني، دوغ و آب ميوه هاي طبيعي در رژيم غذايي خود استفاده كرد.

اسماء حسن زاده روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: در فصل تابستان با توجه به گرما و افزايش عرق بدن، آب و املاح ضروري بدن كم مي شود و بايد از طريق آب و مايعات مصرفي اين كمبود جبران شود تا بدن دچار مشكل نشود.
وي بيان كرد: در هنگام سفر هاي تابستاني به منظور پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي گوارشي بايد از آب سالم و آشاميدني نظير آب معدني و آب لوله كشي سالم استفاده كرد.
وي با اشاره به اينكه داشتن اطلاعات صحيح و كافي نحوه استفاده و نگهداري از مواد غذايي مورد استفاده در سفرهاي تابستان ضروري است، گفت: در صورت امكان از مصرف غذاهاي پختني كه نگهداري آنها شرايط خاصي احتياج دارد پرهيز شود و با تهيه مواد اوليه سالم غذاهاي ساده تهيه كرد.
اين كارشناس اظهاركرد: همچنين در فصل تابستان بايد مصرف گوشت را محدود و لبنيات را افزايش داد و سعي شود حبوباتي مانند عدس، لوبيا و لپه را كه منابع غني از پروتئين، فيبر و آهن دارند، جايگزين پروتئين هاي حيواني شود.
وي گفت: مصرف لبنيات نيز به خصوص ماست در گرماي تابستان مواد غذايي بسيار موثري است كه بدليل دارا بودن پروتئين، كلسيم و كربوهيدارت ها مي توان تا حدودي آن را جايگزين گوشت هاي حيواني كرد.
اين كارشناس افزود: تركيب ماست و خيار، نان و پنير و هندوانه، خيار و گوجه وعده هاي غذايي بسيار مناسبي در فصل تابستان بخصوص براي افرادي است كه طبيعت گرم دارند.
وي يادآورشد: از نوشيدني هاي كافئين دار مانند قهوه نيز در فصل گرما به دليل اينكه موجب دفع بيشتر آب بدن از طريق ادرار مي شود بايد كمتر استفاده كرد.
شهرستان گرمسيري گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.
6164/1656

سرخط اخبار استان‌ها