براساس اعلام سازمان جهاد كشاورزی استان اصفهان، هم اكنون قیمت هر كیلو گوشت گوسفندی گرم 33 تا 35 هزار تومان و گوشت گوساله گرم هر كیلو 28 تا 29 هزار تومان است.
به گزارش ایرنا، ' علی اكبر نجفی ' روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، افزود: در سال های گذشته، گوشت قرمز تولید شده توسط عشایر تا خرداد به بازار اصفهان وارد شده بود اما باتوجه به بارش نزولات آسمانی در ابتدای امسال، عشایر برای استفاده بیشتر دام های خود از مراتع از عرضه آنها به بازار خودداری كردند و این موضوع باعث افزایش قیمت این ماده پروتئینی در روزهای اخیر شد.
نجفی با بیان اینكه هم اكنون عرضه گوشت گوساله برزیلی انجام می شود، افزود: 250 تُن گوشت گوساله منجمد برزیلی با كیفیت مرغوب از طریق شبكه منسجم در حال توزیع در استان اصفهان است .
وی گفت: در حال حاضر 750 هزارتُن گوشت قرمز در كشور تولید می شود اما میزان مصرف این محصول 900 هزارتُن است.
نجفی سرانه مصرف گوشت قرمز در كشور را حدود 12 كیلوگرم اعلام كرد و افزود: میزان تولید گوشت قرمز در استان اصفهان حدود 50 هزارتُن است و برای تامین نیازها و تنظیم بازار به دنبال واردات گوشت قرمز گرم از كشورهای همسایه به استان اصفهان هستیم.
مدیركل شركت پشتیبانی امور دام استان اصفهان در ادامه با اشاره به اینكه میزان سرانه گوشت مرغ منجمد در استان اصفهان پایین است، تصریح كرد: این در حالیست كه گوشت مرغ منجمد از سلامت بیشتری برخوردار است اما ذائقه مردم اصفهان به مصرف گوشت مرغ گرم عادت كرده است.
وی افزود: مرغ منجمد به دلیل انجماد در درجه های بسیار پایین از بار میكروبی كمتری برخوردار می باشد و از سایز استاندارد و بارآنتی بیوتیكی پایین تری برخوردار است .
وی خواستار فرهنگ سازی در زمینه مصرف مرغ های منجمد با وزن پایین شد.
نجفی، ذخایر استراتژیك مرغ كشور را بیش از 50 هزار تُن اعلام كرد و افزود: در زمان كاهش قیمت مرغ نیز شركت پشتیبانی امور دام استان اصفهان برای حفظ ذخیره مرغ و حمایت از مرغداران، اقدام به خرید مرغ با قمیت مناسب از مرغداران می كند.
وی گفت: سال گذشته بیش از 10 هزار تن مرغ منجمد در سطح استان توزیع و باعث كنترل بازار مرغ شد.
مدیركل شركت پشتیبانی امور دام استان اصفهان مصرف سالانه مرغ در این استان را حدود 110 هزار تُن اعلام كرد و افزود: اما سالانه حدود 170 هزار تن مرغ در استان تولید میشود.
وی افزود: 35 درصد مازاد تولید در این بخش وجود دارد كه قابلیت صادرات دارند و البته اگر از تمامی ظرفیت استان استفاده شود قابلیت تولید سالانه بیش از 220 هزار تُن مرغ در استان اصفهان وجود دارد.
مدیر كل شركت پشتیبانی امور دام استان اصفهان اظهاركرد: در زمینه تولید گوشت بوقلمون نیز این استان با 35 درصد تولید نیاز كشور در جایگاه نخست قرار دارد و در زمینه تولید گوشت شتر مرغ در جایگاه دوم است.
وی در این نشست با اشاره به افزایش تولیدات دامی استان اصفهان طی سه سال گذشته گفت: تولیدات دامی این استان از چهار و نیم میلیون تُن در بازه زمانی سالهای 88 تا 91 به پنج میلیون و 700 هزار تُن در بازه زمانی سال 92 تا 95 رسیده است.
شركت پشتیبانی امور دام كشور زیر مجموعه وزارت جهاد كشاورزی است و بر اساس قانون موظف به نگهداری و ذخیرهسازی مواد مورد نیاز كشور همچون گوشت، مرغ و نهادههای دامی است.
این شركت در راستای تنظیم بازار حركت كرده و در صورت بروز هر گونه مشكل با استفاده از ذخایر موجود بازار را به حالت معمول برمی گرداند.
ت/ 7153 / 2093 ** خبرنگار: هُدا استكی ** انتشاردهنده: اصغر دواتگر
مدیركل شركت پشتیبانی امور دام اصفهان: قیمت گوشت قرمز كاهش می یابد
۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۵۲
کد خبر:
82542246
اصفهان- ایرنا- مدیر كل شركت پشتیبانی امور دام استان اصفهان گفت: با عرضه گوشت قرمز تولید شده توسط عشایر به بازار كه از 10 خرداد امسال انجام می شود، قیمت این ماده پروتئینی در اصفهان به میزان حدود 20 درصد كاهش می یابد.
سرخط اخبار استانها
-
تصادفات جادهای اسفراین ۱۱ مصدوم و ۲ فوتی داشت
بجنورد- ایرنا- سرپرست اداره حوادث و فوریت های پزشکی اسفراین گفت: تصادفات…
-
۷۰۰ میلیارد ریال خسارت به کشاورزان سیستانی پرداخت شد
زاهدان- ایرنا- سرپرست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در…
-
معاون استاندار تهران: زوار اربعین برای اخذ یا تمدید گذرنامه خود اقدام کنند
تهران بزرگ - ایرنا - معاون امنیتی استاندار تهران گفت: با توجه به اینکه…
-
تولیدات کشاورزی خوزستان در دولت سیزدهم ۱۵ درصد افزایش یافت
اهواز-ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر جهاد کشاورزی گفت که از…