۲۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۳۴
کد خبر: 82188034
T T
۰ نفر
موفقيت بخش كشاورزي نتيجه مديريت و فرهنگ جهادي است

تهران- ايرنا- معاون توسعه مديريت و منابع انساني وزارت جهادكشاورزي مي گويد، مديريت جهادي در موفقيت اجراي طرح هاي مختلف بخش كشاورزي همچون خوداتكايي گندم، احياي550 هزار هكتار اراضي خوزستان و ايلام و پرورش ماهي در قفس، جايگاه ويژه اي داشته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، محمدعلي جوادي روز يكشنبه در دهمين همايش ملي و نخستين جشنواره فرهنگ و مديريت جهادي افزود: مديريت جهادي در تحقق اقتصاد مقاومتي از اهميت ويژه اي برخوردار است، به طوري كه در سال هاي گذشته افرادي كه در جنگ حضور داشته اند در طرح خودكفايي گندم كه در آستانه دستيابي آن هستيم و طرح احياي550 هزار هكتار اراضي خوزستان و ايلام، موفق عمل كرده اند.
وي افزود: در واقع در دوره 10 سال نخست پيروزي انقلاب اسلامي بهترين نوع مديريت كه با تعامل، انگيزه خالص و همگام با مردم در محروميت زدايي نقش داشت، مديريت جهادي بود.
جوادي به نقش جهادگران در جنگ تحميلي اشاره كرد و گفت: با تاسيس نهاد جهاد سازندگي، جهادگران به طور داوطلبانه از استان هاي مختلف كشور به جبهه هاي جنگ اعزام شدند و بخش عمده اي از مهندسي جنگ را بر عهده گرفتند به طوري كه سه هزار و 300 شهيد جهادگر تقديم كشور شد.
وي با اشاره به اعزام 500 هزار جهادگر در دوران هشت سال دفاع مقدس افزود: اين افراد كمك بي سابقه اي به بسيج، سپاه و ارتش در پشتيباني جنگ كرده اند و پس از ادغام وزارتخانه هاي جهادسازندگي و كشاورزي، فرهنگ جهادي باقي مانده و بسياري از پروژه هاي كشور با مديريت جهادي اجرا مي شود.
جوادي، هدف از برگزاري اين همايش را آشنايي مديران اجرايي كشور با برنامه ريزي، كاربرد دانش در مديريت، چگونگي تعامل با مردم و اجراي پروژه هاي بزرگتر در كشور عنوان كرد.
به گزارش ايرنا؛ در اين همايش كد نظارت بر ذبح و صيد شرعي محصولات دامي و شيلاتي به منظور توسعه غذاي حلال و ملي سازي برند غذاي حلال در كشور با حضور حسن عالمي نماينده ولي فقيه در وزارت جهاد كشاورزي و برخي معاونين رونمايي شد.
دهمين همايش ملي و اولين جشنواره فرهنگ و مديريت جهادي روزهاي 24 و 25 مردادماه به مدت دو روز در محل باغ موزه دفاع مقدس برگزار مي شود.
اقتصام**9186 **1561

سرخط اخبار اقتصاد