۹ شهریور ۱۳۹۵، ۲۲:۱۷
کد خبر: 82211266
T T
۰ نفر
تولید 1.3 میلیون تن محصولات كشاورزی در چهارمحال و بختیاری

شهركرد – ایرنا – رییس سازمان جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه یك میلیون و 300 هزار تن محصولات كشاورزی در این استان تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود.

به گزارش ایرنا، ذبیح الله غریب عصر سه شنبه در شورای اداری چهارمحال و بختیاری افزود: تولیدات كشاورزی این استان در ابتدای فعالیت دولت یازدهم 200 هزار تن كمتر از این رقم بود.
وی افزود: چهارمحال و بختیاری با تولید 20 درصد آبزیان كشور و 20 درصد بادام آبی رتبه نخست كشور را به خود اختصاص داده است.
غریب تصریح كرد: چهارمحال و بختیاری در تولید هلو، سیب زمینی، گردو، شیر و گوشت رتبه های دوم تا پنجم كشور را دارد.
وی یادآور شد: ارزش افزوده بخش كشاورزی در ایران 13 درصد و در چهارمحال و بختیاری 29 درصد است.
رییس سازمان جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار كرد: تكمیل و بهره برداری از 389 طرح اقتصاد مقاومتی با نیاز اعتباری دو هزار و 320 میلیارد ریال، توسعه گلخانه و كشت های متراكم در سطح 70 هزار مترمربع، پرورش یكهزار تن ماهی در قفس، اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوان داری، تجهیز زمین های كشاورزی به شبكه آبیاری نوین و ارتقای زیرساخت های صنایع تبدیلی و تكمیلی از دستاوردهای دولت یازدهم در این استان است.
وی گفت: چهارمحال و بختیاری با تجهیز 51 هزارهكتار از زمین های كشاورزی به شبكه آبیاری نوین به وسعت 47 درصد زمین های استان رتبه دوم كشور را دارد.
غریب تاكید كرد: وجود 120 هزار تن فضای سردخانه ای و بهره برداری از 20 واحد صنایع تبدیلی و تكمیلی در دو سال قبل از دستاوردهای دولت یازدهم در این استان محسوب می شود.
معاون هماهنگی امور استانداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: 58 طرح از مصوبات سفر رئیس جمهوری و هیات دولت به این استان اجرایی شده است.
گودرز امیری تاكید كرد: در سفر دكتر روحانی به بام ایران 84 طرح به منظور توسعه سریع تر این استان تصویب شد كه از مجموع این مصوبات تاكنون 58 طرح اجرایی و 26 طرح نیز به صورت نیمه كاره درحال انجام است.
وی تصریح كرد: در سه سال گذشته 882 طرح در چهارمحال و بختیاری بهره برداری و 990 طرح با 15 هزار و 760 میلیارد ریال اعتبار كلنگ زنی شده است.
معاون هماهنگی امور استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد: در این مدت 159 كیلومتر شبكه جمع آوری فاضلاب شهری، 142 كیلومتر شبكه خطوط انتقال آب، حفر 28 حلقه چاه، واگذاری امور آب و فاضلاب 13 شهر به بخش خصوصی اجرا و در همین مدت 350 میلیارد ریال اعتبار در حوزه آب و فاضلاب شهری استان جذب شده است.
وی اظهار كرد: در ابتدای دولت یازدهم 220 شهر و روستای چهارمحال و بختیاری با تانكر آبرسانی می شد كه اكنون 50 روستا با تانكر آبرسانی می شود.
امیری گفت: در این مدت 360 كیلومترخط انتقال و 447 كیلومتر شبكه توزیع در روستاهای چهارمحال و بختیاری اجرا شد و مجموع هزینه های آب و فاضلاب روستایی به 930 میلیارد ریال رسید.
وی تاكید كرد: در مدت فعالیت دولت یازدهم چهار هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات مدیریت بحران به چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت و تعداد طرح های این حوزه به یكهزار و 100 مورد افزایش یافت.
معاون هماهنگی امور استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: تا قبل از فعالیت دولت یازدهم تنها 110 كیلومتر بزرگراه در این استان وجود داشت كه در سه سال گذشته به 250 كیلومتر رسیده و تا پایان سال جاری نیز به 310 كیلومتر خواهد رسید.
7362/6021

سرخط اخبار استان‌ها