۱۳ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۴۶
کد خبر: 81824914
T T
۰ نفر
رييس انجمن صنفي كارفرمايان صنايع غذايي فارس:استراتژي نظارت درحوزه غذا متناقض است

شيراز- ايرنا- رييس انجمن صنفي كارفرمايان صنايع غذايي فارس رفتارهاي نظارتي در حوزه غذا و امنيت غذايي را متناقض دانست و گفت : متاسفانه در اين زمينه استراتژي خاصي براي جامعه ما تعريف نشده و توليدكنندگان و كارفرمايان با تناقض هاي آشكار روبرو هستند.

به گزارش خبرنگار ايرنا ، جمال رازقي چهارشنبه در مراسم تقدير از توليدكنندگان برتر در حوزه صنايع غذايي در شيراز افزود: برخي چالش ها درحوزه امنيت غذايي مطرح شده و جامعه ما با آن درگير است كه مبداء بروز اين چالش ها وزارت بهداشت و دستگاه هاي دولتي نظارت بر امنيت غذايي هستند .
وي ادامه داد: چالش هايي مانند مصرف روغن پالم در لبنيات، موضوع آبليموهاي غير استاندارد،آلودگي يكي از برندهاي معتبر آب معدني ، مسئله خمير مرغ و مسايلي كه در باره نان مطرح مي شود از جمله موضوعاتي چالش برانگيز در حوزه غذا و امنيت غذايي است .
رييس انجمن صنفي كارفرمايان صنايع غذايي فارس ادامه داد:چرا وزارت بهداشت قبل از رسانه اي كردن موضوع مصرف پالم در محصولات لبني آن را در نشست هاي تخصصي و كارگرووهاي ويژه به صورت محدود مطرح نكرد؟ چرا اين موضوع همه گير و رسانه اي شد و جامعه مستقيما با آن درگير شد ؟ آيا بهتر نيست اين مسايل در نشست هاي كارشناسي شده بررسي و سود و زيان آن سنجيده شود ؟
رازقي با بيان اينكه آيا امكان حذف روغن پالم هم اكنون از جامعه ما وجود دارد؟ گفت: روغن پالم تحمل بيش از 180 درجه حرارت دارد آيا مي توان روغن سويا را در سرخ كردني ها جايگزين روغن پالم كرد؟
وي افزود: خميرمرغ از 30 درصد مواد لبني چسبيده به اسكلت مرغ به دست مي آيد ، آيا امكان دور ريختن اين 30 درصد مواد پروتئيني وجود دارد؟ آيا مي توان اين مواد پروتئيني با ارزش را دور ريخت و با اين منطق كه خمير مرغ براي سلامتي مضر است از اين مواد پروتئيني چشم پوشيد؟
وي همچنين به موضوع آبليموهاي تقلبي در بازار اشاره كرد و گفت : اين نيز از چالشهاي جامعه ماست، كارگاههاي آبليموگيري در فارس وجود دارند كه حتي يك ليمو در آن مشاهده نمي شود و با مخلوط كردن چندين پودر، آبليمو توليد مي كنند، اين كارگاه ها با پيگيري هاي انجام شده توسط دستگاه قضايي پلمب مي شود اما يك هفته بعد با در دست داشتن نشان استاندارد بازگشايي مي شود، مردم اين تناقض ها را چگونه هضم كنند؟
رازقي با بيان اينكه من 15 سال براي مقبله با آبليموي تقلبي دراستان فارس جنگيدم و خون دل خوردم گفت:متاسفانه اين معضلات همچنان باقي است و در برخي از كارگاه هاي توليد آبليموي تقلبي حتي يك ليمو هم پيدا نمي شود.
وي همچنين به موضوع بسته شدن يك كارخانه معتبر آب معدني در كشور اشاره كرد و گفت : چرا وزارت بهداشت روي آب مصرفي لوله كشي اين قدر حساسيت ندارد؟ آيا مي توان گفت كه آب لوله كشي كه اكثر مردم مصرف مي كنند فاقد هرگونه آلودگي است؟ هر چند شايعاتي مبني بر وجود نيترات در آب لوله كشي شهرها هم شنيده ايم ، اما هيچگاه وزارت بهداشت روي اين موضوع حساسيت به خرج نداد اما به راحتي يكي از قديمي ترين برندهاي توليد آب معدني در كشور را دچار مشكل كرد.
در پايان اين نشست از برخي توليد كنندگان برتر محصولات غذايي دراستان فارس تجليل شد.
6113 / 1876

سرخط اخبار استان‌ها