۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۴۵
کد خبر: 82527449
T T
۰ نفر
بخشنامه وزارت علوم درباره سلامت تغذیه دانشجویان ابلاغ شد

تهران - ایرنا - رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ابلاغ بخشنامه ای از دانشگاه ها خواست در انتخاب برنامه غذایی دانشجویان نهایت دقت را داشته و تمام مراحل تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی با نظارت كارشناس باشد.

به گزارش ایرنا، مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان بخشنامه ای به دانشگاه ها ابلاغ كرد كه به شرح زیر است: با توجه به اهمیت موضوع بهداشت، كیفیت و ارزش تغذیه ای مواد غذایی و در پی آن حفظ و ارتقاء سلامت دانشجویان همراه با برنامه ریزی و افزایش رضایتمندی دانشجویان باید بر موارد ذیل تاكید شود.
«با توجه به فرارسیدن فصل گرما، كوچكترین بی احتیاطی و سهل‌انگاری ممكن است منجر به مسمومیت غذایی دانشجویان و ایجاد خسارت جبران ناپذیری شود.»
در این ابلاغ تصریح شده است: بنابراین حفظ و سلامت و عرضه مواد غذایی سالم نیازمند كنترل و نظارت مستمر است، لذا دستور دهید، در انتخاب برنامه غذایی دانشجویان نهایت دقت به عمل آمده و حتی الامكان از مصرف مواد غذایی فاسد شدنی در مدت زمان كم خودداری كرده و تمام مراحل تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی دانشجویان با نظارت كارشناس تغذیه و بهداشت صورت پذیرد.
صدیقی در این ابلاغیه تصریح می كند: با توجه به امكان شیوع بیماری های ویروسی و مسمومیت های غذایی در شرایط اقلیمی متفاوت با مواد غذایی، بر ارزش ماندگاری مواد پختنی و غیره تاریخ مصرف مواد و نكته های عملی دیگر توجه شود. در صورت بروز هرگونه مسمومیت فردی یا گروهی با رعایت چارچوب های قانونی و استفاده از ظرفیت مراكز درمانی اقدام عاجل به عمل آید.
بر اساس این گزارش اخیرا دو مورد مسمومیت دانشجویی در دانشگاه یزد و دانشكده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز روی داد.
برهمین اساس سازمان امور دانشجویان در بخشنامه ای از دانشگاه ها در خواست كرده است كه به بهداشت تغذیه دانشجویان توجه كنند تا دوباره حوادث مذكور رخ ندهد.
فراهنگ ** 9187 ** دریافت كننده: حمیدرضا بازگشا * انتشار: امید غیاثوند
۰ نفر