بازرسی از یک هزار و ۲۰۹ مرکز تهیه مواد غذایی در کیش/ کیفیت در جزیره اولویت است
عکس تزئینی است

کیش- ایرنا- رییس مرکز بهداشت کیش گفت: در قالب طرح نوروزی، یک هزار و ۲۰۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مورد بازرسی بازرسان بهداشت محیط کیش قرار گرفت.

اسد الله احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه بازرسان بهداشت محیط کیش به‌صورت ۲ شیفته از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید می‌کنند، اظهار کرد: این طرح از ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده و تا ۲۵ فروردین ماه جاری ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: در قالب این طرح به ۱۸ مورد شکایت به ثبت رسیده نیز رسیدگی شد.

رییس مرکز بهداشت کیش ، ۵۵۸ مورد کلر سنجی از آب آشامیدنی، ۴۲ مورد نمونه برداری مواد غذایی و ارسال به آزمایشگاه، یک هزار و ۱۷۳مورد سنجش مواد غذایی با وسایل پرتابل ، ۲۵ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی، صدور ۲۴ مورد اخطار بهداشتی، یک مورد معرفی به دادگاه و یک مورد پلمپ واحد صنفی متخلف را از دیگر خدمات انجام شده در طرح تشدید بسیج سلامت نوروزی عنوان کرد.

وی با تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت توسط مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بیان کرد: به دلیل گردشگری بودن جزیره و نقش مواد غذایی در سلامت مردم حساسیت بالایی برای نظارت بر این حوزه وجود دارد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha