تولید خوراک دام از سرشاخه های نیشکر در البرز
تولید خوراک دام از سرشاخه های نیشکر از دستاوردهای موسسه تحقیقات علوم دامی ،به مرحله تجاری سازی رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به دستاوردهای این موسسه و گفت : پس از چند سال تحقیق و پژوهش موفق شدیم با استفاده از دانش فنی ضایعات نیشکر را تبدیل به خوراک دام کنیم خوراکی که ارزش غذایی آن 50 درصد بیشتر از خوراکهای معمول دام بوده و ارزانتر است و با استفاده از این خوراک هزینه های تولید دام کاهش خواهد یافت .
آقای رضایی افزود : این کار تحقیقاتی هم اکنون تجاری سازی شده و کارخانه ای در شهر درفول در حال تولید این محصول است .
وی همچنین خبر از توسعه پرورش ملکه های زنبور عسل اصلاح نژاد در 16 استان کشور داد و گفت : بعد از 17 سال کار و تحقیق و اصلاح 13 نژاد ملکه زنبور موفق به معرفی نژادی شدیم با صفاتی چون قابلیت زمستان گذری ، کاهش رفتار تهاجمی ، مقاومت به بیماریها و صفت بچه دهی که با افزایش یک و نیم برابر تولید ملکه روبرو بودیم.
وی گفت : در مرحله اول 450 فروند ملکه اصلاح شده به بهره بردان 16 استان در 26 شهر تحویل داده شد که نتیجه حاصل از آن 6800 ملکه اصلاح شده بود که در اختیار 250 زنبوردار قرار گرفته است .
رضایی درخصوص اقداماتی که در راستایی تجاری سازی که از اهداف اقتصاد مقاومتی در این موسسه است به سنتز نژاد بز شیری با توجه به شرایط اقلیمی کشور اشاره کرد.