۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۵
کد خبر: 82113691
T T
۰ نفر

كاهش قیمت مرغ و میوه در هفته آغاز ماه رمضان

۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۵
کد خبر: 82113691
كاهش قیمت مرغ و میوه در هفته آغاز ماه رمضان

تهران- ایرنا- بررسی قیمت خرده فروشی كالاها در هفته منتهی به آغاز ماه رمضان نشان می دهد قیمت گوشت مرغ، اغلب میوه ها و سبزی های تازه روند كاهشی را تجربه كرده است.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، آمار بانك مركزی از میانگین قیمت خرده فروشی برخی كالاهای اساسی در هفته منتهی به 21 خرداد ماه جاری حاكی از ثابت ماندن قیمت گروه لبنیات در مدت یاد شده است اما بهای پنیر غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل 0.2 درصد كاهش یافت.
همچنین بهای تخم مرغ معادل 3 درصد افزایش یافت و شانه ای 80 هزار ریال تا 105 هزار ریال به فروش رفت.
در گروه میوه ها و سبزی های تازه، قیمت سیب قرمز معادل 2.5 درصد، سیب زرد 1.3 درصد، طالبی 1.6 درصد و كیوی 17.6 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه بین 2.5 درصد تا 30.2 درصد كاهش را تجربه كرد. تمامی اقلام گروه سبزی های تازه نیز بین 0.3 درصد تا 3 درصد افزایش قیمت داشتند.
بررسی قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ در مدت یاد شده نیز نشان می دهد در هفته سوم خرداد ماه بهای گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد و گوشت مرغ 4.9 درصد كاهش یافت و قیمت گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود.
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یك و درجه دو به ترتیب معادل 1.8 درصد و 1.4 درصد افزایش یافت و بهای برنج وارداتی غیرتایلندی ثابت ماند. در بخش حبوب نیز قیمت لوبیا قرمز معادل 0.2 درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
در گروه قند، شكر، چای و روغن نباتی نیز در این هفته بهای قند 1.8 درصد و شكر 2.3 درصد افزایش داشت و قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
اقتصام** 2025 **1561
۰ نفر