۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۳
کد خبر: 82317498
T T
۰ نفر
كارشناس تغذيه: شكل گيري عادت غذايي دوران كودكي حايز اهميت است

گناوه- ايرنا- كارشناس واحد تغذيه شبكه بهداشت ودرمان گناوه گفت: شكل گيري عادت غذايي از مهمترين ويژگي هاي دوران كودكي است كه اهميت خانواده ها به آن مي تواند نقش موثري در پيشگيري و كنترل بيماريهاي غير واگير مرتبط با تغذيه در دوران بزرگسالي داشته باشد.

به گزارش ايرنا، روابط عمومي شبكه بهداشت ودرمان به نقل از اسماء حسن زاده در كارگاه آموزشي تغذيه كودكان ويژه مربيان مهدهاي كودك و روستا مهدها افزود: باتوجه به اينكه در دوسال اول زندگي بيشترين رشد سلول هاي مغزي رخ مي دهد و ارتباطات عصبي كه اثرات مطلوبي بر توانايي هاي يادگيري در سال هاي آتي خواهد داشت شكل مي گيرد.
وي اضافه كرد: تغذيه مناسب كودكان در اين دوران نقش بسزايي در رشد و تكامل مطلوب آنان ايفا خواهد كرد و تنوع در برنامه روزانه كودكان و استفاده از گروه هاي اصلي غذايي يكي از اصول تغذيه مناسب براي اين گروه سني است كه به شكل گيري عادات غذايي صحيح در آنان كمك شاياني مي كند.
اين كارشناس تغذيه افزود: در برنامه غذايي كودك بايد پنج گروه غذاي اصلي شامل نان و غلات، ميوه ها، سبزي ها، شير و لبنيات، گروه گوشت و جايگزين هاي آن گنجانده شود.
وي درباره تغذيه صحيح كودكان بين 6تا 12ماهه گفت: مصرف موادغذايي از جمله توت فرنگي، توت سفيد، شاه توت، تمشك، سفيده تخم مرغ، عسل، شكلات، بادام زميني، خربزه، كيوي، گيلاس و آلبالو به دليل ايجاد حساسيت در كودكان زير يكسال ممنوع است.
حسن زاده بيان كرد: مربيان مهدها بايد با مقوي و مغذي كردن غذا از طريق مواد غذايي نظير حبوبات، گوشت ها، زرده تخم مرغ، جوانه حبوبات و پودر آجيل آشنا شوند و اين مهم را مد نظر قرار دهند.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.
6164/6043** خبرنگار: نعمت الله بهروزي** انتشار دهنده: خدانظر خواجه

سرخط اخبار استان‌ها