به گزارش ايرنا از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي ايلام، پويا احمدي در كلاس آموزشي بيماري هاي غير واگير اظهار كرد: بيماري هاي غير واگير مهمترين عامل مرگ و مير در كشور محسوب مي شوند.
وي توضيح داد: با تغذيه مناسب مي توان از بسياري از بيماري هاي غير واگير از جمله سكته هاي قلبي و مغزي، بسياري از سرطان ها، پرفشاري خون، چاقي، ديابت و افزايش وزن جلوگيري كرد.
احمدي افزود: يكي از مهمترين عوامل خطر ابتلاي به اين بيماري ها تغذيه نامناسب و مصرف زياد قند، نمك و چربي است كه بايد به مصرف درست آن توجه شود.
وي در رابطه با مصرف زياد نمك در بين خانواده ها گفت: بدن علاوه بر ميزان نمكي كه روزانه در طبخ غذا استفاده مي شود مقداري نمك هم از طريق نان، انواع سس ها و ديگر مواد غذايي دريافت مي كند كه توجه نكردن به ميزان نمك مصرفي مي تواند خطر ساز باشد.
مسئول واحد تغذيه شبكه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي ايلام اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي خانواده و توجه به سلامت غذايي كودكان را مهمترين عامل رسيدن به جامعه عاري از بيماري هاي غيرواگير برشمرد.
به گزارش ايرنا، در اين كلاس آموزشي ميزان استاندارد مصرف نمك، قند و چربي و مقدار مصرف آنها در وعده هاي غذايي مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
اين كلاس آموزشي (با شعار بسيج اطلاع رساني قند ،نمك و چربي) توسط واحد تغذيه شبكه بهداشت و درمان شهرستان ايوان و همكاري امور بانوان فرمانداري براي بانوان شاغل در ادارات اين شهرستان برگزار شد.
7177/9002
ايلام - ايرنا - مسئول واحد تغذيه شبكه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي ايلام گفت: 76 درصد كل بيماري ها در كشور بيماري غير واگير هستند.
سرخط اخبار استانها
-
هواشناسی کرمانشاه برای سهشنبه و چهارشنبه هشدار سطح زرد صادر کرد
کرمانشاه - ایرنا - اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه در اطلاعیهای…
-
فیلم| تجمع و عزاداری مردم تبریز در سوگ خادمان صدیق
تبریز- ایرنا- مردم تبریز در اجتماع باشکوه در غم فقدان خادمان صدیق…
-
دروس حوزوی سراسر کشور فردا تعطیل شد
قم- ایرنا- دروس حوزوی سراسر کشور به منظور شرکت طلاب و روحانیون در…
-
عزاداری مردم در سوگ شهدای خدمت - کرج
مردم کرج در پی شهادت رئیس جمهور و همراهان وی در اثر سانحه سقوط بالگرد…