کد خبر: ۱۳۷۴۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۹ دی ۱۳۹۵ - 2017January 08
متخصص تغذیه بیان کرد
متخصص تغذیه در خصوص تغذیه زنان بارداری که از مشکل ویار رنج می‌برند، گفت: ویارها مختلف است و هر زن باردار به چیزی حساسیت دارد مثلاً حتی عده‌ای به افراد خانواده خود یا محیط کار آلرژی پیدا می‌کند اما غذاهایی که حالت تهوع می‌آورد باید بنا بر تجربه شخصی کنار گذاشته شوند.
شفاآنلاین>تغذیه>متخصص تغذیه گفت: زنان بارداری که از مصرف بعضی خوراکی‌ها، حالت تهوع پیدا می‌کنند، باید بنا بر تجربه شخصی آن مواد غذایی را کنار گذاشته و از غذاهای جایگزین استفاده کنند.

به گزارش شفاآنلاین،مرتضی صفوی متخصص تغذیه در خصوص مواد غذایی مفید برای رشد جنین،‌ گفت: مواد غذایی پروتئین‌دار همچون تخم‌مرغ و لبنیات، گوشت روزانه 180 گرم که معادل 1.5 سیخ کباب معمولی است در جهت رشد ساختار و اسکلت جنین بسیار مؤثر است و توصیه می‌شود روزانه 4 سهم لبنیات که شامل یک لیوان شیر، 2 لیون دوغ، 40 تا 60 گرم پنیر، یک لیوان ماست و 3 لیوان کشک پاستوریزه (10 کشک جامد ریز) مصرف شود. 

وی افزود: یک زن باردار می‌تواند 4 سهم لبنیات را به صورت متنوع مصرف نماید یعنی در وعده صبح، پنیر به همراه شیر مصرف نماید و زمان عصر یا شب، دوغ، ماست و کشک را مصرف کنند و کسانی که همه این مواد را در دسترس ندارند می‌توانند مثلاً 4 سهم لبنیات را به طور کامل از شیر تغذیه نمایند. 

متخصص تغذیه در خصوص تغذیه زنان بارداری که از مشکل ویار رنج می‌برند، گفت: ویارها مختلف است و هر زن باردار به چیزی حساسیت دارد مثلاً حتی عده‌ای به افراد خانواده خود یا محیط کار آلرژی پیدا می‌کند اما غذاهایی که حالت تهوع می‌آورد باید بنا بر تجربه شخصی کنار گذاشته شوند. 

صفوی در پاسخ به این سؤال که آیا زنان باردار و زنانی که از مشکل ویار رنج می‌برند، با حذف یک ماده غذایی به مشکل برنمی‌خورند، گفت: این زنان حتماً باید از غذاهای جایگزین استفاده کنند. 

وی در پایان گفت: تغذیه ماه نهم بارداری هیچ تفاوتی به تغذیه ماه‌های ابتدایی ندارد و فقط باید نیاز بدن، بسته به شرایط تأمین شود.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: