۲۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۰۰
کد خبر: 81682887
T T
۰ نفر
40 درصد خدمات بگیران تامین اجتماعی البرز غیر بومی هستند

كرج-ایرنا- مدیردرمان تامین اجتماعی استان البرز گفت: بین 30 تا 40 درصد خدمات بگیران بخش درمان تامین اجتماعی این استان غیربومی هستند.

دكترابوالفضل آفریده روز سه شنبه همزمان با هفته تامین اجتماعی دربازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مركز البرزافزود: این افراد بیشتر ازاستان های همجوار به مراكز درمانی تامین اجتماعی البرز مراجعه می كنند.

وی، تعداد بیمه شدگان اصلی و تبعی تامین اجتماعی استان البرز را بیش از یك میلیون و 300 هزار نفراعلام كرد وگفت: البرزدرواقع خوابگاه جمعیت سرریز مناطق همجوار است كه این امر سبب فشردگی حجم كاری مراكز درمانی این استان شده است .

آفریده اظهار داشت: با توجه مهاجر پذیری، رشد جمعیت استان البرز بیش از دو برابر رشد متوسط كشوری است وبه همین علت بخش خدمات درمانی دراین استان بارسنگینی بر دوش دارد.

وی گفت: شاخص فعالیت های درمانی بستری یا شاخص های تخت های بستری در استان 69 صدم به ازای یكهزار نفر جمعیت است كه دراین بخش البرز در رتبه آخركشورقرار دارد.

مدیردرمان تامین اجتماعی البرز با بیان اینكه كثرت جمعیت استان نیاز به امكانات بیشتری دارد، افزود: البته سازمان تامین اجتماعی با كمك بخش خصوصی برای خدمات دهی به بیمه شدگان گام های موثری در البرز برداشته است.

وی به توسعه خدمات درمانی دراستان اشاره كرد واظهارداشت: در بخش پزشكی هسته ای، ساكشن های پیشرفته و پیوند كلیه اقدامات موثری در استان انجام داده ایم.

آفریده ادامه داد: دربخش درمان مستقیم علاوه بر مراكز درمانی تامین اجتماعی، بیمارستان البرز به مراجعه كنندگان خدمات دهی می كند.

- در بخش درمان غیرمستقیم یك هزارو 500 مركز طرف قرارداد تامین اجتماعی البرز است و با بیمارستان های دولتی و خصوصی، پزشكان ، پیراپزشكان و پاراكلنیك ها قرارداد منعقد شده است.

مدیردرمان تامین اجتماعی البرزاظهارداشت: طرح تحول نظام سلامت در استان آثار مثبتی

به همراه داشته است كه براین اساس قرار شده دربخش درمان از جیب مردم كمتر هزینه شود.

- شواهد نشان می دهد كه بیش از آنچه تصور می شد مردم نسبت به گذشته كمترهزینه درمان پرداخت می كنند به طور مثال در بخش بستری پرداختی بیماران به 30 درصد و در بخش زایمان به صفر رسیده است.

آفریده دربخش دیگری از سخنانش گفت: هرچند سازمان تامین اجتماعی درطرح تحول سلامت مورد بی مهری قرارگرفته است اما با این وجود، بودجه سال 94 در بخش درمان غیر مستقیم 60 درصد افزایش یافته است .

وی اظهار داشت: بودجه غیرمستقیم درمان بیمه شدگان البرز درسال گذشته دو هزار و 50 میلیارد ریال بود و امسال به سه هزارو360 میلیارد ریال افزایش یافته است اما با این وجود باز نگران هستیم.

مدیردرمان تامین اجتماعی استان البرزادامه داد:با توجه به افزایش قیمت تجهیزات پزشكی و تعرفه ها، با افزایش 60 درصدی بودجه غیرمستقیم درمان بیمه شدگان باز تناسبی بین هزینه ها و بودجه موجود نیست.

وی بیان كرد:انتظار می رود دولت و مجلس قوانینی تدوین كنند كه هزینه های اضافی بر سازمان تامین اجتماعی تحمیل نشود.

آفریده گفت:دربخش مستقیم درمان دو بیمارستان، یك دی كلینیك، سه پلی كلینیك، سه درمانگاه، یك مركز دندانپزشكی و یك مركز طب كار در استان البرز داریم.

وی، توسعه خدمات درمانی در بخش دولتی و دانشگاه علوم پزشكی البرز حركتی ارزشمند توصیف كرد و افزود: قرار است امسال 700 تخت بیمارستانی در استان البرز راه اندازی شود كه بسیار مفید و موثر است.

مدیر درمان تامین اجتماعی البرزاظهار داشت: در بخش مستمری بگیران صددرصد هزینه بیماران را پرداخت می كنیم.

وی با بیان اینكه تراز درآمدی تامین اجتماعی البرز مناسب نیست، گفت: اكنون به ازای

هر پنج نفر بیمه شده یك نفر مسمتری بگیرداریم و این وضعیت به زیان تامین اجتماعی استان است كه مطلوب آن باید 10 نفر بیمه شده به ازای یك نفر مستمری بگیر می باشد.

وی میزان بودجه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان البرز در دو بخش درمان مستقیم و غیر مستقیم را در سال 450 میلیارد تومان اعلام كرد.

مدیر درمان تامین اجتماعی البرز به میزان خدمات دهی به بیماران خاص تحت پوشش اشاره كرد و گفت: این بیماران به لحاظ درمان مورد حمایت كامل هستند كه بیش از 30 درصد بیماران خاص را سرطانی ها تشكیل می دهند.

وی به خدمات الكترونیكی در مدیریت درمان تامین اجتماعی پرداخت و افزود: در دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری اقدامات موثری انجام شده و از اوایل خردادماه سال جاری در بخش خدمات الكترونیك البرز پایلوت كشوری شد.ك/4

7410/ 6155

سرخط اخبار استان‌ها