۱۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۱۴
کد خبر: 82722572
T T
۰ نفر

برداشت چاي ترش در هرمزگان آغاز شد

۱۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۱۴
کد خبر: 82722572
برداشت چاي ترش در هرمزگان آغاز شد

بندرعباس - ايرنا - مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي استان هرمزگان گفت: براي نخستين بار برداشت چاي ترش از سه و نيم هكتار از زمين هاي كشاورزي اين استان آغاز شد.

به گزارش ايرنا ، سيد رضا اميري زاده روز سه شنبه در حاشيه برداشت اين محصول در جمع كشاورزان استان پيش بيني كرد: امسال حدود يك تن محصول چاي ترش از زمين هاي كشاورزي هرمزگان برداشت شود.
وي بيان داشت: برداشت چاي ترش تا پايان آبان ماه جاري ادامه دارد .
مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان اظهار كرد: شهرستان هاي پارسيان و قشم مهم ترين مناطق كشت چاي ترش در استان است.
كاهش فشار خون و كنترل كلسترول، رفع اختلال هاي كبدي و صفرا ، كمك به پائين آورن استرس ، كاهش خطر ابتلا به سرطان ، افزايش سوخت و ساز بدن و كاهش تدريجي وزن از خواص مفيد و ارزش دارويي چاي ترش است.
چاي ترش يك محصول وارداتي است كه بيشتر از كشور عربستان وارد ايران مي شود اما در سال هاي اخيرا كشت آن در برخي نقاط ايران گسترش يافته است.
چاي ترش در مناطق گرمسيري و نيمه گرمسيري قابليت رشد دارد و به علت داشتن رنگ قرمز به آن «چاي قرمز» نيز مي گويند.
7195/6048
خبرنگار: رقيه غلامي زاده **انتشار دهنده: خليل تنيده
* آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com

سرخط اخبار استان‌ها