اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 16 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

توصیه های بهداشتی در خصوص استفاده از مواد غذایی و آشامیدنی زائران حسینی

توصیه های بهداشتی در خصوص استفاده از مواد غذایی و آشامیدنی زائران حسینی

اهواز - ایرنا - مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، توصیه های بهداشتی در خصوص مواد غذایی و آشامیدنی را به زائران حسینی ارائه داد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 آذر 1394ساعت انتشار : 11:24:6
اهواز - ایرنا - مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، توصیه های بهداشتی در خصوص مواد غذایی و آشامیدنی را به زائران حسینی ارائه داد.