اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 20 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:33

تولید سم آفلاتوکسین در آجیل و خشکبار

تولید سم آفلاتوکسین در آجیل و خشکبار

مشهد- ایرنا- عضو گروه پژوهشی ریزفناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: نگهداری نادرست آجیل و خشکبار می تواند به تولید سم آفلاتوکسین، به عنوان عاملی سرطان زا منجر شود.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 اسفند 1394ساعت انتشار : 13:22:23
مشهد- ایرنا- عضو گروه پژوهشی ریزفناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: نگهداری نادرست آجیل و خشکبار می تواند به تولید سم آفلاتوکسین، به عنوان عاملی سرطان زا منجر شود.