اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 8 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 8 خرداد ماه 1403 ساعت: 19:0:57

تشدید خطر ابتلا به نقرس و فشار خون با مصرف این ماده غذایی

تشدید خطر ابتلا به نقرس و فشار خون با مصرف این ماده غذایی

شفا آنلاین>تغذیه>یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف بیش از حد گوشت قرمز می تواند زمینه بروز بیماری هایی همچون نقرس و مشکلات کلیوی را فراهم کند.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 شهریور 1395ساعت انتشار : 19:18:45
شفا آنلاین>تغذیه>یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف بیش از حد گوشت قرمز می تواند زمینه بروز بیماری هایی همچون نقرس و مشکلات کلیوی را فراهم کند.