اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 12:1:47

کاهش 90درصدی استفاده از جوش شیرین در پخت نان / کیفیت نان بهتر شده است

کاهش 90درصدی استفاده از جوش شیرین در پخت نان / کیفیت نان بهتر شده است

اردبیل - ایرنا- فرماندار اردبیل گفت : با پیگیری و نظارت مناسب، استفاده جوش شیرین در پخت نان در نانوایی های این شهرستان کاهش 90 درصدی داشته است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 آذر 1394ساعت انتشار : 8:24:8
اردبیل - ایرنا- فرماندار اردبیل گفت : با پیگیری و نظارت مناسب، استفاده جوش شیرین در پخت نان در نانوایی های این شهرستان کاهش 90 درصدی داشته است.