اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 شهريور ماه 1404 ساعت: 3:1:14

طرح نان سالم کرمان الگوی ارتقای کیفی نان کشور می‌‌شود

طرح نان سالم کرمان الگوی ارتقای کیفی نان کشور می‌‌شود

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: اجرای طرح نان سالم در استان کرمان طرحی مثبت و سازنده در زمینه‌ی ارتقای کیفت نان است که می‌تواند سلامت، بهداشت و کیفیت نان را در سراسر کشور ارتقا داده و نیازهای متنوع مصرف‌کنندگان را تأمین کند.

منبع خبر : فارس - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 فروردین 1395ساعت انتشار : 16:12:29
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، علی قنبری مدیرعامل این شرکت در بازدید از روند اجرای طرح نان سالم و واحدهای نانوایی استان کرمان، اقدامات انجام شده، در زمینه‌ی ارتقای کیفیت نان در این استان را برای افزایش کیفیت این ماده غذایی موثر و مهم اعلام کرد. وی اجرای طرح نان سالم در استان کرمان را طرحی مثبت و سازنده در زمینه ی ارتقای کیفیت نان دانست و گفت: این طرح می‌تواند سلامت، بهداشت و کیفیت نان را در سراسر کشور ارتقا داده و نیازهای متنوع مصرف کنندگان را تامین کند. قنبری، اجرای این طرح را از مصادیق ارزشمند کیفی سازی نان دانست و افزود: مهمترین ویژگی این طرح در محوریت قرار گرفتن سلامت مردم و پاسخگویی به سلایق متفاوت مصرف کنندگان است. مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی تصریح کرد: در طرح "نان سالم کرمان"، رتبه بندی دقیق و علمی از واحدهای نانوایی در سه درجه طلایی، نقره ای، و برنزی انجام شده که یک فضای رقابتی را در بین نانوایان ایجاد خواهد کرد تا این واحدها با تولید بهتر و با کیفیت‌تر به رتبه های مطلوب دست یابند. معاون وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت طرح‌های کیفی سازی نان در کشور تاکید کرد و افزود: اجرای طرح های ارتقای کیفیت نان به ارتقای سلامت افرادی که دچار کم خونی و فقر آهن هستند و افرادی که فشار خون بالا دارند، کمک خواهد کرد و طرح "نان سالم کرمان" با همین رویکرد، برای کل کشور جامعیت و قابلیت دارد. انتهای پیام/ب