اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:2:30

امحای 340 کیلوگرم خامه کپک زده در کرمانشاه

امحای 340 کیلوگرم خامه کپک زده در کرمانشاه

کرمانشاه- ایرنا- مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحاء 340 کیلوگرم خامه کپک زده و غیر قابل مصرف در استان خبر داد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 مرداد 1396ساعت انتشار : 12:12:25
کرمانشاه- ایرنا- مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحاء 340 کیلوگرم خامه کپک زده و غیر قابل مصرف در استان خبر داد.