![ضریب امنیت غذایی در دولت یازدهم به 65 درصد افزایش یافته است](/hndlr/PostPicture.ashx?ID=f92426d5-8cc3-43dc-85fd-6e6d0804bc46)
شهرکرد- ایرنا- رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با اقدام های انجام شده در دولت یازدهم، ضریب امنیت غذایی کشور به 65 درصد افزایش یافته است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 مرداد 1395ساعت انتشار : 16:12:22شهرکرد- ایرنا- رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با اقدام های انجام شده در دولت یازدهم، ضریب امنیت غذایی کشور به 65 درصد افزایش یافته است.