اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 6 تير ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 6 تير ماه 1403 ساعت: 9:0:48

ضریب امنیت غذایی در دولت یازدهم به 65 درصد افزایش یافته است

ضریب امنیت غذایی در دولت یازدهم به 65 درصد افزایش یافته است

شهرکرد- ایرنا- رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با اقدام های انجام شده در دولت یازدهم، ضریب امنیت غذایی کشور به 65 درصد افزایش یافته است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 مرداد 1395ساعت انتشار : 16:12:22
شهرکرد- ایرنا- رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با اقدام های انجام شده در دولت یازدهم، ضریب امنیت غذایی کشور به 65 درصد افزایش یافته است.