اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 22 آذر ماه 1397
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 22 آذر ماه 1397 ساعت: 12:2:58

افزایش نرخ های کاکائو و شکر و افت بهای قهوه در بورس نیویورک

افزایش نرخ های کاکائو و شکر و افت بهای قهوه در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات روز جمعه مورخ 31 آگوست نرخ قهوه برای تحویل در دسامبر با کاهش مواجه شد و بین هر پوند 101.25 تا 103.3 سنت در نوسان بود.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 شهریور 1397ساعت انتشار : 7:0:4
مواد غذایی> اقتصاد غذا -  در پایان معاملات روز جمعه مورخ 31 آگوست نرخ قهوه برای تحویل در دسامبر با کاهش مواجه شد و بین هر پوند 101.25 تا 103.3 سنت در نوسان بود.به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، حد پایین دامنه قیمت ان مبنای معاملات در روز سه شنبه خواهد بود. از این رو انتظار می رود در کوتاه مدت بازار این محصول کم رونق باشد. نرخ پایان معاملات بالاتر از میانگین متحرک بیست روزه آن بود. در همین حال نرخ کاکائو برای تحویل در دسامبر با افزایش مواجه شد و در دامنه هر تن 2254 تا 2344 دلار نوسان داشت. حد بالای دامنه نوسان قیمت این محصول مبنای معاملات در روز سه شنبه خواهد بود. نرخ پایان معاملات پایین تر از میانگین متحرک بیست روزه آن بود. قیمت شکر برای تحویل در اکتبر در پایان روز جمعه ترقی کرد و قیمت شکر نمره 11 world بین هر پوند 10.45 تا 10.73 سنت نوسان می کرد. حد بالای دامنه نوسان قیمت آن مبنای معاملات روز سه شنبه خواهد بود. اگر نرخ های تحویل در اکتبر همچنان به روند صعودی ادامه دهد و از نرخ پایین ماه آگوست فاصله بگیرد میانگین متحرک پنجاه روزه آن یعنی هر پوند 10.97 سنت نقطه بعدی قیمت این فرآورده خواهد بود.