معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 35 درصد غذایی که مردم ایران می خورند اضافی است که موجب افزایش ابتلا به چاقی ،دیابت ،فشارخون و دیگر بیماری ها شده است.
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 بهمن 1394ساعت انتشار : 6:47:48معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 35 درصد غذایی که مردم ایران می خورند اضافی است که موجب افزایش ابتلا به چاقی ،دیابت ،فشارخون و دیگر بیماری ها شده است.