اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 16 مهر ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 16 مهر ماه 1403 ساعت: 19:1:32

سالانه 63 هزار تن گوشت مرغ در کرمانشاه تولید می‌شود

سالانه 63 هزار تن گوشت مرغ در کرمانشاه تولید می‌شود

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: سالانه شاهد تولید ۶۳ هزار تن گوشت مرغ در استان هستیم که ۱۳ هزار تن آن مازاد بوده و به دیگر نقاط کشور و یا عراق صادر می‌شود.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 شهریور 1394ساعت انتشار : 13:53:34
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: سالانه شاهد تولید ۶۳ هزار تن گوشت مرغ در استان هستیم که ۱۳ هزار تن آن مازاد بوده و به دیگر نقاط کشور و یا عراق صادر می‌شود.