اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 3 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 3 خرداد ماه 1403 ساعت: 9:0:10

کربوهیدرات ها عامل افزایش خطر بروز سرطان ریه

کربوهیدرات ها عامل افزایش خطر بروز سرطان ریه

طبق یک مطالعه جدید حتی افراد غیرسیگاری هم ممکن است مبتلا به سرطان ریه شوند و ریسک این بیماری با مصرف رژیم غذایی غنی از کربوهیدرات افزایش می یابد.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 اسفند 1394ساعت انتشار : 6:12:57
طبق یک مطالعه جدید حتی افراد غیرسیگاری هم ممکن است مبتلا به سرطان ریه شوند و ریسک این بیماری با مصرف رژیم غذایی غنی از کربوهیدرات افزایش می یابد.