اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 15 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 15 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:1:42

سبزیجات را با روش مناسب طبخ کنید

سبزیجات را با روش مناسب طبخ کنید

یک کارشناس ارشد تغذیه با تاکید بر اینکه برای حفظ رنگ سبزی به هیچ عنوان از جوش شیرین استفاده نکنید گفت: این ماده باعث از بین رفتن ویتامین گروه B و C می شود و در عین حال عوارض گوارشی زیادی به همراه دارد وجذب سایر املاح ضروری مثل کلسیم و آهن را نیز کاهش می دهد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 آبان 1394ساعت انتشار : 9:52:49
یک کارشناس ارشد تغذیه با تاکید بر اینکه برای حفظ رنگ سبزی به هیچ عنوان از جوش شیرین استفاده نکنید گفت: این ماده باعث از بین رفتن ویتامین گروه B و C می شود و در عین حال عوارض گوارشی زیادی به همراه دارد وجذب سایر املاح ضروری مثل کلسیم و آهن را نیز کاهش می دهد.